НАЧАЛО Алткойни

Ето какво може да доведе до най-големият бичи пазар в историята на криптовалутите

21.02.2024 15:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето какво може да доведе до най-големият бичи пазар в историята на криптовалутите

Основателят на BitMEX Артър Хейс предположи, че два ключови фактора могат да предизвикат безпрецедентен скок на крипто пазара през този цикъл.

В неотдавнашен разговор Хейс посочи потенциалното въздействие на напредъка в областта на изкуствения интелект (AI) и по-свободната парична политика на Федералния резерв.

Той твърди, че сливането на иновациите в областта на AI с децентрализираните финансови системи, като например децентрализирани пари, изчислителна мощност и решения за съхранение, може да доведе до значителен растеж на крипто пазара.

Хейс подчерта необходимостта AI да работи с децентрализирани ресурси, за да функционира независимо от човекоцентричните икономически модели.

Освен това Хейс прогнозира значително увеличение на паричното предлагане през следващите две до четири години, подхранвано от предстоящите избори и ескалиращите глобални конфликти.

Той отбеляза, че политическите стратегии често включват разпределяне на свободни ресурси, за да се спечели благоразположението на избирателите, което води до инфлация или увеличаване на данъчното облагане.

Освен това нарастващите бюджети за отбрана в световен мащаб и последващото печатане на пари за финансиране на военните начинания допринасят за инфлационния натиск.

Хейс очаква, че тези комбинирани фактори ще създадат “суперцикъл” на технологичен напредък и парична експанзия, който ще изстреля крипто пазара до безпрецедентни висоти по отношение на пазарната капитализация.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Доминацията на Биткойн на крипто пазарите продължава да расте

Доминацията на Биткойн на пазара на криптовалути достигна най-високата си точка от три години насам, което показва силно търсене на американски борсово търгувани фондове (ETF), притежаващи най-големия дигитален актив.

16.04.2024 9:00 1 мин. четене

Цената на Cardano (ADA) започва да се възстановява

Cardano, водещ играч на пазара на криптовалути, отбеляза забележително възраждане вчера, регистрирайки значителен ръст от над $1.7 милиарда в пазарната си капитализация.

16.04.2024 8:00 1 мин. четене

Повечето инвеститори в меме криптовалути са на печалба, въпреки скорошната корекция

Въпреки неотдавнашната корекция на крипто пазара значителна част от инвеститорите, притежаващи меме токени като Dogecoin, Shiba Inu и Pepe, остават на печалба, съобщава аналитичната компания IntoTheBlock.

16.04.2024 6:00 1 мин. четене

Какво трябва да знаете за Solana, преди да решите да купите

Очевидно е, че пазарът на криптовалути възвърна популярността си сред инвеститорите. След спада през 2022 г. цените на криптовалутите нараснаха значително през последните 15 месеца.

15.04.2024 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.