НАЧАЛО Алткойни

Ето какво може да следва за меме криптовалутата Pepe

май 14, 2023 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето какво може да следва за меме криптовалутата Pepe

Според платформата за блокчейн анализи Santiment има признаци за спад при интереса към Pepe (PEPE) - меме монета, която отбеляза значителен скок в стойността.

Santiment предположи, че е малко вероятно PEPE да достигне предишната си най-висока цена, регистрирана на 5 май. Въпреки това съществува възможност за незначително възходящо движение в близко бъдеще след значителния спад на стойността с 67%.

Анализът на компанията показа, че метриката за социална доминация на PEPE е в тясно съответствие с ценовото му действие. Ако тази метрика се понижи допълнително, това предполага, че търговците пренасочват вниманието си другаде.

Понастоящем PEPE съставлява приблизително 5% от дискусиите, свързани с топ 100 активи. Ако обаче този процент спадне до диапазона 1-2%, това би означавало, че търговците се отдалечават и търсят възможности в други алтернативни монети.

Santiment подчерта, че все още има потенциал за възходящи движения при PEPE. Един от показателите, които трябва да се наблюдават, е активността на големите адреси, притежаващи поне 100 милиона броя PEPE. Ако тези адреси станат по-активни има по-голяма вероятност PEPE да преживее още един кръг от увеличения на цената, макар и в по-малък мащаб.

Освен това платформата за блокчейн анализи отбеляза, че съотношението на пазарната стойност към реализираната стойност (MVRV) – инструмент, използван от трейдърите за идентифициране на условия на свръхпокупка или свръхпродажба – предполага, че PEPE може да навлезе в “зона на възможностите“.

През последните 24 часа 30-дневният MVRV показва, че търговците са се върнали към точката на пробив. Ако MVRV стане отрицателна, това представлява примамлива настройка, тъй като търговците ще бъдат в позиция на загуба, създавайки възможност за потенциални печалби.

Santiment също така наблюдава увеличение на обема на търговията, което сигнализира за възобновяване на активността. Въпреки значителния спад от пика на 5 май, обемът на търговията и сделките започна да се възстановява през последните 24 часа.

И накрая, платформата предположи, че може да последва възходящо движение на цените, ако неактивните преди това адреси станат активни. Понастоящем средният период на държане на PEPE в средностатистически портфейл е приблизително пет дни.

На 5 май обаче този период спадна до по-малко от два дни. Обикновено преди бичи подем или незначителен ценови скок се наблюдава тенденция спящите адреси да започнат да проявяват активност.

Pepe отбеляза най-ниска стойност от $0.000000055142 на 18 април и достигна исторически връх от $0.00000372, отбелязвайки ръст от около 6,650%. Към настоящия момент стойността на Pepe е $0.0000018, което отразява спад от 7.4% през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ерата на AI криптовалутите се води от Avorak AI, привличайки инвеститори от потребителската база на Шиба Ину и Dogecoin

Крипто пространството се развива бързо и в града има нова тенденция, която привлича вниманието на инвеститорите.

юни 10, 2023 17:00 4 мин. четене

Tamadoge стартира Play-to-Earn Android приложение, цената скача с до 30Х?

Екипът на Tamadoge обяви, че неговата популярна гейминг платформа Tama Arcade вече е достъпна на Android смартфони и таблети чрез нов софтуер, който може да бъде свален безплатно от приложениетo Google Play.

юни 10, 2023 14:03 4 мин. четене

Паника на пазара: Биткойн, Етериум и останалите криптовалути се сриват

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и други основни криптовалути претърпяха внезапен срив след седмица, в която някои от най-големите крипто компании бяха разтърсени от шокиращи регулаторни действия.

юни 10, 2023 10:53 2 мин. четене

Google Bard прогнозира цената на Cardano – Експертите казват, че предварителната продажба на Collateral Network е по-печеливша Биткойн майнинга

Google Bard с положителни, но несигурни прогнози за Cardano, докато експертите препоръчват да се инвестира в Collateral Network вместо в добив на Биткойн.

юни 9, 2023 19:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.