НАЧАЛО Други

Доналд Тръмп пуска NFT колекция

декември 17, 2022 8:26 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Доналд Тръмп пуска NFT колекция

Индустрията на криптовалутите привлича известни хора от всички сфери - най-новото попълнение е бившият президент на САЩ Доналд Тръмп.

Тръмп пусна колекция от карти за търговия, които са незаменяеми токени (NFT).

Всъщност бившият президент на САЩ стартира първоначална серия от 45,000 дигитални NFT карти на себе си, изсечени в блокчейна на Polygon (MATIC). Той направи обявление за старта на колекцията на своята платформа за социални медии Truth Social на 15 декември.

Трябва да се отбележи, че много хора по-рано бяха скептично настроени към „голямото изявление“ на бившия президент, като предполагаха, че Тръмп ще обяви своята кандидатура за изборите през 2024 г. Старта на колекцията изненада повечето.

В рамките на ден след пускането на дигиталните карти, изобразяващи „необикновения живот и кариера“ на Тръмп, бяха напълно разпродадени на първоначалната си цена от $99 (плюс транзакционни такси) за NFT. Интересът на обществеността нараства и търговията продължава да се засилва.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто анализатор споделя тревожна прогноза за пазарите


Към момента на писане на статията обемът на търговията с колекцията е надхвърлил 860 Етериум. Има над 14,500 собственици на тези артикули според данни от OpenSea.

Бившата първа дама Мелания Тръмп също се включи в тренда преди съпруга си, тъй като през декември 2021 г. стартира NFT платформа в блокчейна Solana (SOL), за да отрази своята „страст към изкуствата“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Закупилите NFT на Porsche могат да ги върнат в срок от 14 дни

Porsche създаде прецедент в сферата на NFT с включването на 14-дневен срок за връщане в условията на дебютната си колекция.

януари 28, 2023 11:00 2 мин. четене

FTX: Банкман-Фрийд може да е използвал клиентски средства, за да инвестира в неясна фирма

Американските прокурори твърдят, че инвестицията на Сам Банкман-Фрийд (SBF) в Modulo вероятно е била направена с помощта на незаконно присвоени пари от депозити на клиентите.

януари 27, 2023 16:21 2 мин. четене

Yuga Labs няма регистрирани авторски права за Bored Ape Yacht Club

Според информацията от съдебни документи по делото между Райдър Рипс и Yuga Labs, компанията майка на Bored Ape Yacht Club (BAYC) няма регистрирани авторски права за изображенията в NFT колекцията си.

януари 27, 2023 14:17 2 мин. четене