НАЧАЛО Алткойни

Coinbase са добавили XRP по свое собствено желание

март 1, 2019 15:51 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase са добавили XRP по свое собствено желание

Платежната блокчейн мрежа Ripple не е повлияла на решението на Coinbase да добави XRP, твърди висш ръководител в социалните медии на 27-ми февруари.

В Twitter съществува дебат по темата, в който участват предприемачa и инвеститор от Обединеното кралство Алистър Милне и ръководителят на пазарите на Ripple, Мигел Виас.

Милне написа писмо до компанията с молба за коментар за слуховете, които твърдят, че Ripple са платили или предложили стимул на Coinbase, за да включи XRP в своята професионална платформа за търговия, Coinbase Pro.

В отговор, директорът за комуникации на Coinbase, Елиът Сътърс, отказа да обсъди въпроса на публично място, предлагайки само възможност за частен разговор.

След като Милне качи снимка на електронната поща на Сътър до Twitter, Виас се намеси отричайки всички твърдения.

„Чувстваме се щастливи да говорим с медиите“, пише той, като противоречи на гледната точка на Сатър, добавяйки:

„Добавянето на XRP към Coinbase беше независимото решение на борсата – ние не им дадохме нищо, за да се случи това.“

Като част от неговия tweet до Милн, Виас отхвърли предишното описание на Милне за XRP като собственост на Ripple – тема, която продължава да дава противоречиви изявления от собствените ръководители и независими изследователи на компанията.

По-нататъшен дебат, който оказва влияние и върху Coinbase, включва статута на XRP като секюрити токен спрямо законодателството на САЩ.

Вчера, 28-и февруари, Coinbase обяви, че добавиха XRP към другите си платформи, в допълнение към Coinbase Pro. Фирмата заяви, че потребителите вече могат да купуват, продават, конвертират, изпращат, получават и съхраняват XRP както на Coinbase.com, така и на Coinbase Android и iOS приложения.

Coinbase също се сблъскваше със смесена публичност през последния месец, с решение да поеме компанията за данни Neutrino, която предизвика големи опасения от някои източници на крипто общността.

Имайки това предвид, мрежата на Ripple се движи по централизиран път, което допълнително засилва неодобрението на някои потребители на крипто, които силно се противопоставят на централизацията и се обръщат към криптовалути за контрол; децентрализация.

Въздействието на визията на Ripple не е толкова ясно изразено върху търговците, колкото с борсите и най-добрите организации и това постоянно се явява като ограничение в регистрацията и регулирането. Въпреки че е включен в Coinbase, основният въпрос за Ripple като централизирана мрежа все още представлява голяма пречка.

В заключение: Най-големият проблем, който може да има Ripple (XRP), този, който може да има най-непряко влияние върху неговата неспособност да пробие в цената на търговия, произтича от централизираната структура на мрежата (Ripple Labs), но с нарастващите партньорства и добавянето към Coinbase, XRP на Ripple е поел по много обещаващ път.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини