НАЧАЛО Други

Coinbase надхвърли очакванията за последното тримесечие

ноември 6, 2023 20:15 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase надхвърли очакванията за последното тримесечие

Главният изпълнителен директор на Coinbase Брайън Армстронг вижда крипто компаниите като потенциални бъдещи технологични гиганти, предполагайки, че он-чейн технологията ще стане толкова влиятелна, колкото е интернет днес.

По време на разговора за приходите на компанията за третото тримесечие Армстронг подчерта, че блокчейн и крипто в момента променят живота, подобно на начина, по който интернет революционизира комуникацията, бизнеса и социалното взаимодействие преди две десетилетия:

Той изтъкна, че докато интернет е трансформирал достъпа до информация и комуникация, блокчейн и крипто сега децентрализират мрежата и въвеждат нова концепция: собственост. За разлика от традиционния интернет, он-чейн позволява на потребителите не само да четат и пишат, но и да притежават дигитални активи.

Тази промяна обхваща по-широк достъп до финансови услуги и дори подтиква към преоценка на идентичността, управлението, произведенията на изкуството и нефинансовите услуги.

Coinbase демонстрира стабилни финансови резултати, като през третото тримесечие на 2023 г. получи общи приходи от $674.15 милиона, отбелязвайки ръст от над 14% в сравнение със същия период на миналата година. Тази цифра надхвърли очакванията на финансовите анализатори, надминавайки консенсусната оценка от $656.61 милиона с 2.67%.

Въпреки че Армстронг остава оптимист за бъдещето на криптовалутите, той призна, че регулаторната яснота в САЩ остава значително предизвикателство:

Бяхме много фокусирани върху получаването на регулаторна яснота в САЩ. Вярвам, че това е решаващ въпрос, който в момента възпрепятства напредъка в страната. Въпреки че постигнахме значителен напредък в лицензирането в други държави и осигурихме лицензиране на деривати в САЩ, все още се нуждаем от допълнителна яснота.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Саудитска Арабия ще инвестира $5 милиарда в държавите от БРИКС

По време на неотдавнашната среща на върха на ООН за климата Обединените арабски емирства (ОАЕ), като новоприет член на БРИКС, поеха значителен ангажимент от $5 милиарда за укрепване на икономическото партньорство.

декември 2, 2023 21:00 2 мин. четене

Binance и сериозните им инвестиции в лобиране

През последните няколко години Binance значително увеличи инвестициите си в лобиране, като през 2023 г. разходите за Binance и Binance.US надхвърлиха $1 милион.

декември 2, 2023 18:00 1 мин. четене

САЩ иска икономически да осакати Русия – санкциите може да продължат дълги години

Очаква се през следващото десетилетие Съединените щати да поддържат санкциите срещу Москва, за да намалят значително енергийните приходи на Русия.

декември 2, 2023 15:00 2 мин. четене

Топ 3 акции, които може да скочат през 2024 г.

След заседанието на Федералния комитет по операциите на открития пазар (FOMC) очакванията за лихвените проценти се промениха.

декември 2, 2023 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.