НАЧАЛО Други

Bitfi добавя подкрепа за всички ERC-20 активи

АВГ. 21, 2018 15:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bitfi добавя подкрепа за всички ERC-20 активи

Bitfi наскоро обяви, че добавя към всички портфейли поддръжка за всички токени ERC-20, като заяви, че няма нужда от уебсайтове на трети страни за достъп до токени. Междувременно Джон Макафи се опитва отново да оспори твърденията, че портефйлът може да бъде хакнат.

На 16-ти август Bitfi, производителят на хардуерен портфейл за криптoвалути, обяви, че ще добави поддръжка на ERC-20 за всички портфейли.


В официална публикация в Twitter, Bitfi заяви още, че добавянето на ERC-20 поддръжка към портфейлите Bitfi ще премахне необходимостта от уеб сайтовете на трети страни за достъп до ERC-20 токени.

Джон Макафи подкрепи хода на Bitfi, като сподели публикацията в Twitter за "добрата новина" за всички притежатели на ERC-20 токени. Той каза в Twitter:


Преди, за да имат достъп до ERC-20 токени, притежателите трябваше да използват уебсайтове на трети страни, което прави токените по-малко достъпни и отворени към заплахи за сигурността извън хардуерната платформа. Добавянето на ERC-20 токените е добра новина за хилядите инвеститори, притежаващи токени, използващи платформата Етериум, разпространени чрез ICO.

Преди това имаше новини за потребители, твърдящи, че са хакнали предполагаемо "непробиваемия" портфейл на Bitfi. В отговор на тези твърдения Джон Макафи сподели идентификационните данни за вход в своя Twitter профил за три портфейла, изпратени до Defcon, като заяви, че всеки може да провери дали средствата са все още там. Той добави, че ще плати 250,000 долара на всеки, който може да извлече средствата.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Morgan Stanley стартира специализиран екип за изследване на криптовалути

"Стартирането на този екип е в знак на признание за нарастващото значение на криптовалутите и други цифрови активи на световните пазари", казаха от банката.Morgan Stanley създава нов изследователски е...
СЕП. 20, 2021 13:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase влиза в партньорство с Имиграционната и митническа служба на САЩ

Съгласно споразумението, Coinbase са сключили договор за доставка на "софтуер за разработка на приложения като услуга" за Имиграционна и митническа служба на Съединените щати (ICE).Договорът влезе в с...
СЕП. 20, 2021 09:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Президентът на ЕЦБ нарича криптовалутите 'спекулативни' и 'подозрителни'

“Мисля, че трябва да [уточним], че са силно спекулативни, от време на време подозрителни и с висока интензивност по отношение на консумация на енергия, но те не са валута”, каза Лагард, говорейки в по...
СЕП. 19, 2021 16:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света