НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: “Очаква ни дълга година”, твърди Б. Коуен

януари 30, 2023 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: “Очаква ни дълга година”, твърди Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен разгледа историческото движение на цената на Биткойн (BTC) с цел да разбере какво може да предстои.

Според него най-голямата криптовалута по пазарна капитализация вероятно ще претърпи дълга 2023 г.

Какво има предвид?

В ново YouTube видео Коуен посочи, че през изминалите цикли Биткойн се е търгувал в широк диапазон след мечи пазар.

Искам да напомня на хората, че, и това е моят собствен опит, казвал съм го много пъти: годината след годината на мечия пазар често е година на странично движение.

Но анализаторът каза, че макар да изглежда, че BTC има значителна сила, кралят на криптовалутите всъщност може да е в средата на създаването на широк страничен диапазон като база.

Когато казваме странична година, това не означава, че няма да се повиши. Всъщност е вероятно да тръгнете нагоре, а е вероятно и да тръгнете надолу. През 2015 г. видяхме две ралита нагоре, а след това най-накрая получихме трето, което всъщност беше истинско. През 2019 г. имахме голямо рали, а след това голям срив и след това получихме истинско рали, което ни изведе до нови върхове.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн остава силен, но може ли да видим корекция?


Ако Биткойн следва предишните си тенденции, Коуен смята, че 2023 г. вероятно ще бъде дълга година за водещия по пазарна капитализация криптоактив. Той твърди, че инвеститорите биха могли да се възползват от този период, за да натрупат още BTC.

Така че, макар да знам, че всички са развълнувани и не искам да [сея песимизъм], все пак бих си помислил, че най-вероятният резултат за тази година е, че тя просто ще бъде дълга година за Биткойн, за да изгради някаква база.

Бихте могли да мислите за нея като за година на натрупване, за да се изгради база и да се надяваме, че ще има достатъчно сила, за да се изстреля нагоре, особено когато Фед се върне към по-хлабава парична политика.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Добивът на Биткойн става все по-доходоносен – каква е причината?

От началото на годината хашрейтът на Биткойн непрекъснато се увеличава, а през последните 48 часа достигна нов връх от 400 EH/s.

март 26, 2023 19:00 2 мин. четене

От криза към възможност: Как Биткойн предлага път към финансова стабилност

Найджъл Грийн, главен изпълнителен директор на deVere Group, финансово-консултантска компания, оценена на $12 милиарда, смята, че инвеститорите се обръщат към алтернативни форми на инвестиции, като Биткойн и други криптовалути.

март 26, 2023 17:00 1 мин. четене

Какво предстои за Биткойн? – Б. Коуен

В скорошно видео известният крипто стратег Бенджамин Коуен сподели своята гледна точка за бъдещето на Биткойн (BTC) след решението на Федералния резерв да повиши лихвените проценти с 25 базисни пункта.

март 26, 2023 10:00 2 мин. четене

САЩ ще се опита да прекъсне достъпа до Биткойн в условията на банкова криза

Бившият главен технологичен директор на Coinbase, Баладжи Сринивасан направи серия от смели прогнози за бъдещето на Биткойн (BTC) и финансовата система на САЩ.

март 25, 2023 15:00 2 мин. четене