НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи с 800% от началото на годината – ще продължи ли възхода?

септември 30, 2023 19:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи с 800% от началото на годината – ще продължи ли възхода?

Крипто аналитикът Майкъл ван де Поуп посочи алткойн с ниска капитализация, който тази година е отбелязал почти 9-кратни печалби, който може би се подготвя за по-нататъшен възходящ импулс.

Ван де Поуп посочи, че Kaspa (KAS), криптовалута от първи слой, използваща консенсусния механизъм, познат като доказателство за работа (PoW), изглежда се позиционира за възходящ скок.

Той прогнозира, че ако оптимистичната му прогноза за Kaspa се материализира, дигиталният актив може да претърпи увеличение от приблизително 41% спрямо текущата си стойност, като потенциално достигне безпрецедентен връх от $0.068. Според него, Kaspa трябва да превърне нивото на съпротива около $0.049 в зона на подкрепа, за да поддържа дългосрочната си възходяща траектория.

В случай на спад на крипто пазара, анализаторът отбеляа, че неговата точка на интерес би се намирала приблизително 24% под настоящото ниво:

Ако пазарите проявят слабост, бих намерил [нивото] между $0.036 и $0.04, за убедителнo.

Прехвърляйки фокуса върху родния токен на децентрализираната платформа за графичен рендеринг Render Network (RNDR), Ван де Поуп очаква устойчива възходяща тенденция за алткойна. Според неговия анализ пробивът на непосредствената съпротива на RNDR вероятно ще предизвика пробив на ралито:

Аз лично очаквам продължаване на бичия импулс в този случай.

Бих предпочел да видя пробив над $1.65, след което бихме могли да очакваме разширяване и по-нататъшно възходящо движение.

Целите в диапазона от $2.50 до $3 изглеждат правдоподобни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 евтини криптовалути, на които да обърнете внимание следващата седмица

С наближаването на края на годината някои криптовалути навлизат във фаза на консолидация, докато други представят обещаващи инвестиционни перспективи.

декември 3, 2023 7:00 2 мин. четене

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.