НАЧАЛО Алткойни

AI прогноза за цената на XRP за началото на май

19.04.2024 13:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
AI прогноза за цената на XRP за началото на май

Поради продължаващия правен спор между Ripple Labs и Комисията за ценни книжа и борси (SEC) XRP не успя да се възползва от ралито на крипто пазар през 2024 г., като не реализира значителен ръст въпреки многобройните опити за пробив.

Към 19 април текущата цена на XRP възлиза на около $0.494, отбелязвайки скромно увеличение от около 0.47% през последните 24 часа. Това леко повишение обаче е засенчено от значителната загуба на пазарна капитализация през предходната седмица, която спадна от над $33 милиарда до под $28 милиарда, тъй като цената се понижи с 18.8%.

Неотдавнашните пазарни колебания доведоха до спад на пазарната капитализация на XRP до $27.29 милиарда към момента на писане на статията. На 17 април крипто експертът CoinsKid изрази мечи поглед към XRP, тълкувайки неотдавнашните ценови движения като показателни за неуспешен бичи пробив, който потенциално може да доведе до забележим спад.

 

Липсата на нов ценови връх по време на опита за възход и появата на ново ценово дъно по време на неотдавнашния спад бяха посочени като доказателства в подкрепа на тази меча перспектива.

Настоящата търговска ситуация за XRP се счита за критична, като в играта са ключови нива на подкрепа и съпротива. Незабавната подкрепа се идентифицира на $0.44, докато по-оптимистичното ниво на съпротива се намира на $0.550.

Моделите на AI машинния алгоритъм на “PricePredictions” предвиждат мечи тренд в дългосрочен план, като прогнозират спад от 12.5%, с целева цена от $0.4315 до 1 май.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойните в мрежата на Етериум се изстреляха нагоре – какво следва

През последните 24 часа цената на Етериум (ETH) се повиши с впечатляващите 20% благодарение на новината, че вероятността за одобрение на спот ETH ETF се е увеличила драстично от 25% миналата седмица до 75%.

21.05.2024 16:15 2 мин. четене

БРИКС може да се забави с плановете си за нова валута след смърта на президента на Иран

Президентът на Иран Ебрахим Раиси трагично загина при катастрофа с хеликоптер в неделя, отбелязвайки значителна загуба за Иран и неговите глобални отношения.

21.05.2024 11:30 2 мин. четене

Ако бяхте инвестирали 300 лева в Етериум преди 5 години, колко щяхте да имате сега?

Цената на Етериум е изпитвала значителна волатилност през годините, но дългосрочните инвеститори като цяло са регистрирали сериозни печалби.

21.05.2024 9:30 2 мин. четене

Най-големият алткойн сезон в историята наближава според анализатор

Добре известен крипто анализатор подчертава, че най-завладяващият фактор за пазара на дигиталните активи в настоящия цикъл не е изкуственият интелект (AI), а по-скоро токенизацията на активи от реалния свят (RWA).

21.05.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.