Home

Кой е виновен за наскоро начислената такса от над $500,000 за Биткойн транзакция?

14.09.2023 21:00 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кой е виновен за наскоро начислената такса от над $500,000 за Биткойн транзакция?

Доставчикът на крипто инфраструктура Paxos пое отговорност за непреднамерено надплащане на $510,000 за такса за Биткойн (BTC) транзакция на 10 септември 2023 г.

Тази нередност е възникнала в резултат на грешка, засягаща конкретен трансфер, която междувременно е била отстранена, според говорител на Paxos.

Според информацията са засегнати само корпоративните операции на Paxos, а клиентите и крайните потребители на Paxos остават незасегнати, като всички средства са защитени.

Макар че транзакциите с по-високи такси обикновено се приоритизират от миньорите за обработка, стандартните такси в един среден ден варират от $1 до $3. Paxos разкри, че в момента се водят дискусии с щастливия миньор, получил превода, за възстановяване на излишните средства. Забележително е, че таксите възлизат на 19.89 BTC, което далеч надхвърля стойността на действителния трансфер от 0,074 BTC.

Съгласно първоначалният анализ на “mononautical” в X (Twitter), именно PayPal може да са били свързани с транзакцията. Лицето посочи, че адресът, свързан с транзакцията, много наподобява поведението на неактивен портфейл, идентифициран преди това като PayPal в OXT.

Това предположение беше на прав път: PayPal поверява на Paxos управлението на своите услуги за попечителство на криптовалути, при които тя защитава криптовалути на стойност стотици милиони долари от името на своите клиенти.

Източник

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Тенденциите на китайския юан са сигнал за голямо рали при Биткойн

Неотдавна Биткойн се отдръпна леко от върха си от близо $66,000, но остава над $60,000 – ключов етап, който може да сигнализира за началото на сериозно движение.

01.10.2024 9:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн ще надхвърли $70,000 след кратко отдръпване според анализатор

Добре познат експерт, известен с точните си прогнози за криптовалутите, предполага, че BTC и алткойните се подготвят за по-нататъшни печалби.

01.10.2024 6:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Цената на Биткойн с най-доброто си септемврийско представяне в историята

Биткойн поскъпна с над 8% през септември, отбелязвайки най-доброто си представяне за месеца по данни на Satoshi Club.

30.09.2024 20:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Цената на Биткойн падна заедно със стойността на японската фондова борса – какво даде тласък?

Биткойн се сблъска с рязка разпродажба, спадайки с близо 2.5% за последните 24 часа на фона на избора на Шигеру Ишиба за нов министър-председател на Япония, което породи опасения за потенциално повишаване на лихвените проценти от страна на Японската централна банка (BOJ).

30.09.2024 16:31 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.