Home

Ще успее ли Shiba Inu да задмине Dogecoin по пазарна капитализация?

09.04.2024 9:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще успее ли Shiba Inu да задмине Dogecoin по пазарна капитализация?

В сферата на криптовалутите се разгръща своеобразно съперничество между Dogecoin и Shiba Inu, породено от интернет мемета и подхранвано от пламенни онлайн общности.

Тъй като тези токени печелят глобално внимание от страна на инвеститори и трейдъри, анализаторите предвиждат потенциална промяна в доминацията, сигнализирайки за нов етап в продължаващата им битка.

Неотдавнашен анализ на крипто експертът Altcoin Sherpa предизвика вълнение на пазара на меме монети, предполагайки, че Shiba Inu, често наричан “убиецът на Dogecoin”, скоро може да надмине по пазарна капитализация своя най-голям конкурент. С акцент върху сравнението на ликвидността и обемите на търговия, анализаторът подчертава инвестиционния потенциал на възходящата траектория на Shiba Inu, като особено отбелязва бичите тенденции на графиките с висока времева рамка (HTF).

Перспективата Shiba Inu да изпревари Dogecoin означава нещо повече от промяна в пазарната динамика; тя представлява символична трансформация в пейзажа на криптовалутите, където нововъзникващите претенденти предизвикват утвърдените играчи, а подценяваните досега меме монети утвърждават своята легитимност. За Dogecoin, който отдавна се смята за водещата меме монета по пазарна капитализация, възходът на Shiba Inu е сигнал за нова ера на конкуренция и иновации.

Докато инвеститорите очакват резултата от това историческо съперничество, краткосрочното представяне на двата токена остава несигурно. Докато Shiba Inu демонстрира устойчивост със скромен подем, Dogecoin преживява лек спад. И все пак прогнозите сочат бичи перспективи за Shiba Inu, като създават предпоставки за сблъсък между двата претендента, които се борят за господство на пазара на меме монети.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Стар крипто кит продава огромни количества Етериум

Етериум кит наскоро предизвика вълнение, разтоварвайки значителна част от активите си, продавайки ETH на стойност над $24 милиона през последните три дни на фона на сериозен пазарен натиск.

20.09.2024 6:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

XRP на ръба на голям пробив – китовете трупат с невероятни темпове

XRP се търгува във възходящ триъгълник, което е сигнал за потенциален значителен пробив.

20.09.2024 6:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Dogecoin: Активността на китовете сигнализира за нарастващо доверие на инвеститорите

Неотдавнашните ончейн данни за Dogecoin (DOGE) разкриват рязко повишаване на активността, което свидетелства за нарастващ оптимизъм сред крипто инвеститорите по отношение на популярната меме монета.

19.09.2024 22:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Ето кой крипто проект се очертава като основен конкурент на Solana според експерт

Раул Пал, главен изпълнителен директор на Real Vision и виден макро анализатор, е идентифицирал блокчейн от първи слой, който според него може да стане доминиращ в крипто пространството.

19.09.2024 19:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.