НАЧАЛО Биткойн Алткойни

VeChain си партнира с най-голямата телекомуникационна компания в Япония

АВГ. 6, 2018 14:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 VeChain си партнира с най-голямата телекомуникационна компания в Япония

Платформата обяви, че е избрана от NTT Docomo да бъде сред първите партньори на 5G Open Partner Program, стартирана от NTT Docomo.

VeChain си партнира с NTT Docomo, най-голямата телекомуникационна компания в Япония.

До 2020 г. NTT Docomo желае да направи индустриалната употреба на 5G, високоскоростна и висококапацитетна мрежова услуга, така че да създаде мрежа от партньори, които са подходящи да вземат версията си на 5G на нови нива.

Чрез протокола NTG Docomo 5g VeChain, уважаваната корпоративна публична блокчейн платформа цели да предостави технология от следващо поколение.

Нашата цел е да подобрим и обогатим сегашния ни капацитет за услуги в областта на проследяването, управлението на веригата за доставки и смартфоните за нашите потребители.

Това каза VeChain в прессъобщение, като добави, че "с нашите постоянни усилия да привлечем случаи на проследяване в Япония в нашата екосистема, програмата 5G ще донесе допълнителна стойност на присъствието на VeChain в региона ".

Партньорството ще даде възможност на VeChain да си сътрудничи с множество междуотраслови предприятия, отваряйки врати за по-нататъшно сътрудничество по нови начинания.

Благодарение на това последно сътрудничество VeChain извести, че са формулирани много нови партньорства, а услугите ще бъдат вградени във VeChainThor Blockchain.

Това партньорство в момента даде на VeChain възможността да си сътрудничи с водеща компания в една от най-забележителните японски индустрии. Сигурно е, че силата на VeChain, съчетана с 5G на NTT Docomo, ще направи блокчейнът на VeChain Thor по-силен.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този алткойн се покачва след листинг на Coinbase

Adventure Gold (AGLD), който е родният крипто актив на Loot Project, който сега е листнат в Coinbase Pro.Проектът пусна незаменими токени “Loot Bag” (NFT), които по същество представляват текстови фай...
СЕП. 21, 2021 22:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Dogecoin милионерът' загуби половин милион долара

Някои статистики за загуби от DogecoinКонтесото написа в Twitter, че тъй като мнозина го упрекват, че е показал портфолиото си само когато DOGE е нагоре, той е готов да демонстрира и загубите си от кр...
СЕП. 21, 2021 18:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е ценна книга, според известният трейдър Питър Бранд

Като се има предвид това, регулаторната несигурност, свързана с криптовалутата, създадена от Ripple, няма да попречи на търговеца ветеран да я притежава "при правилните обстоятелства".Бранд, дългогоди...
СЕП. 21, 2021 14:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света