НАЧАЛО Биткойн Алткойни

VeChain си партнира с най-голямата телекомуникационна компания в Япония

АВГ. 6, 2018 14:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 VeChain си партнира с най-голямата телекомуникационна компания в Япония

Платформата обяви, че е избрана от NTT Docomo да бъде сред първите партньори на 5G Open Partner Program, стартирана от NTT Docomo.

 
VeChain си партнира с NTT Docomo, най-голямата телекомуникационна компания в Япония.

До 2020 г. NTT Docomo желае да направи индустриалната употреба на 5G, високоскоростна и висококапацитетна мрежова услуга, така че да създаде мрежа от партньори, които са подходящи да вземат версията си на 5G на нови нива.

Чрез протокола NTG Docomo 5g VeChain, уважаваната корпоративна публична блокчейн платформа цели да предостави технология от следващо поколение.

Нашата цел е да подобрим и обогатим сегашния ни капацитет за услуги в областта на проследяването, управлението на веригата за доставки и смартфоните за нашите потребители.

Това каза VeChain в прессъобщение, като добави, че "с нашите постоянни усилия да привлечем случаи на проследяване в Япония в нашата екосистема, програмата 5G ще донесе допълнителна стойност на присъствието на VeChain в региона ".

Партньорството ще даде възможност на VeChain да си сътрудничи с множество междуотраслови предприятия, отваряйки врати за по-нататъшно сътрудничество по нови начинания.

Благодарение на това последно сътрудничество VeChain извести, че са формулирани много нови партньорства, а услугите ще бъдат вградени във VeChainThor Blockchain.

Това партньорство в момента даде на VeChain възможността да си сътрудничи с водеща компания в една от най-забележителните японски индустрии. Сигурно е, че силата на VeChain, съчетана с 5G на NTT Docomo, ще направи блокчейнът на VeChain Thor по-силен.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Университет в Румъния ще приема Elrond (EGLD) като метод на плащане

Случаят с публичен университет в Румъния не е по-различен, тъй като институцията предлага на студентите си възможността да платят таксата си за прием в криптовалута.Според съобщението, Lucian Blaga Un...
АПР. 13, 2021 10:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance Coin все по-близо до това да измести Етериум в топ 10 класацията

Към този момент BNB вече е достигнал малко над 40% от пазарната капитализация на Етериум, което означава, че цената на токенът ще трябва да се утрои оттук, за да измести основния си конкурент.През пос...
АПР. 12, 2021 22:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на Tezos (XTZ) скача с 25%

Tezos отбеляза забележителни печалби през последните седем дни, тъй като цената на родната криптовалута, XTZ, скочи с около 25%.Това идва на фона на новините за пускането на тестовата мрежа Tenderbake...
АПР. 12, 2021 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Оракулът за Binance Smart Chain Orakuru стартира с редица одити

Orakuru, оракулски протокол за Binance Smart Chain, наскоро завърши успешна продажба на токени в платформата за набиране на средства KickPad. В началото имаше значително търсене на проекта, като ...
АПР. 12, 2021 15:13 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света