НАЧАЛО Биткойн Алткойни

VeChain си партнира с най-голямата телекомуникационна компания в Япония

АВГ. 6, 2018 14:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 VeChain си партнира с най-голямата телекомуникационна компания в Япония

Платформата обяви, че е избрана от NTT Docomo да бъде сред първите партньори на 5G Open Partner Program, стартирана от NTT Docomo.

VeChain си партнира с NTT Docomo, най-голямата телекомуникационна компания в Япония.

До 2020 г. NTT Docomo желае да направи индустриалната употреба на 5G, високоскоростна и висококапацитетна мрежова услуга, така че да създаде мрежа от партньори, които са подходящи да вземат версията си на 5G на нови нива.

Чрез протокола NTG Docomo 5g VeChain, уважаваната корпоративна публична блокчейн платформа цели да предостави технология от следващо поколение.

Нашата цел е да подобрим и обогатим сегашния ни капацитет за услуги в областта на проследяването, управлението на веригата за доставки и смартфоните за нашите потребители.

Това каза VeChain в прессъобщение, като добави, че "с нашите постоянни усилия да привлечем случаи на проследяване в Япония в нашата екосистема, програмата 5G ще донесе допълнителна стойност на присъствието на VeChain в региона ".

Партньорството ще даде възможност на VeChain да си сътрудничи с множество междуотраслови предприятия, отваряйки врати за по-нататъшно сътрудничество по нови начинания.

Благодарение на това последно сътрудничество VeChain извести, че са формулирани много нови партньорства, а услугите ще бъдат вградени във VeChainThor Blockchain.

Това партньорство в момента даде на VeChain възможността да си сътрудничи с водеща компания в една от най-забележителните японски индустрии. Сигурно е, че силата на VeChain, съчетана с 5G на NTT Docomo, ще направи блокчейнът на VeChain Thor по-силен.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

UNI се справя добре на фона на масивни загуби при DeFi

UNI токенът, който позволява на базирания на Етериум обмен Uniswap да се ръководи от общността, скочи с около 20% в последните 24 часа. Към момента, криптовалутата се търгува около $5, като в същото в...
СЕП. 23, 2020 22:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Създателят на Yearn.Finance ще подкрепи нов DeFi проект

Според публикация в Medium, споделена на 17-ти септември, Алън, псевдонимният основател на токена SAFE, обяви подкрепата на основателя на Yearn.Finance, Андре Кронйе. В публикацията се твърди, че прое...
СЕП. 22, 2020 22:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пазарната капитализация на Tether надмина $15 милиарда

Това затвърждава още повече позицията на актива като криптовалута номер три по пазарна капитализаци отчитайки $15 милиарда.Tether отпразнува новото постижение в Twitter, като посочи ръста за последнит...
СЕП. 22, 2020 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Надценен ли е UNI токена на Uniswap?

В социалните медии, той е известен с подкрепата си за Биткойн и Bitfinex и мечата си нагласа за алткойните. Joe007 отговори на потребител, който го попита за мнението му за токена за управление на Uni...
СЕП. 22, 2020 12:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света