НАЧАЛО Алткойни

Три евтини криптовалути, които да разгледате тази седмица

20.02.2024 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Три евтини криптовалути, които да разгледате тази седмица

С началото на новата седмица пазарът на криптовалути демонстрира стабилно представяне при повечето активи, като много от тях регистрират печалби в различни времеви рамки.

Сред тези активи някои опции се открояват като инвестиции, които може да придобият потенциал за растеж, като всички те са налични на цена под $0.10 за брой.

В тази статия може да разгелдате селекция от три дигитални актива, които биха могли да предложат обещаващи възможности за трейдъри и инвеститори, целящи да диверсифицират портфейлите си тази седмица.

1. Radix (XRD)

Radix (XRD), криптоактив от първи слой, проектиран като отворена платформа за разработване на надеждни децентрализирани финансови (DeFi) приложения. Интересното е, че XRD наскоро показа обещаващи сигнали за растеж в техническия анализ (TA).

След като обърна низходящия си тренд от април 2023 г., XRD има шанс монетата да приботие нужният потенциал, за да удвои пазарната си стойност, като се стреми да достигне капитализация от $1 милиард през 2024 г. Понастоящем на цена от $0.0483, XRD показва седмична печалба от 19% и месечен скок от 10%.

2. Celer Network (CELR)

Друг заслужаващ внимание претендент е Celer Network (CELR), родният криптоактив на блокчейн протокол за оперативна съвместимост, улесняващ безпроблемното преживяване на потребителите в множество вериги, включително токени, DeFi, GameFi, NFT и управление.

Неотдавнашните партньорства, като например с r/CryptoCurrency за свързване на Moons (MOON) между Arbitrum Nova и Arbitrum One, разпалиха интереса на инвеститорите. Понастоящем CELR се търгува на цена от $0.023, показвайки седмичен ръст от 21% и месечен ръст от 35%.

3. Vanar Chain (VANRY)

Накрая, но не на последно място, Vanar Chain (VANRY) се очертава като въглеродно неутрална, високоскоростна и рентабилна верига, пригодена за забавление и масово приемане.

С помощта на интеграциите с PAAL AI, WalletConnect и Thirdweb, VANRY разширява своята екосистема. Оценена като “силна покупка” въз основа на пълзящите средни, цената на VANRY е $0.0857 към момента на писане на статията, което показва дневно увеличение от 5.8%, седмичен скок от 39% и месечен напредък от 46%.

Заключение

Макар че тези криптоактиви с цена под $0.10 представляват убедителни възможности, от съществено значение е да се извърши задълбочено проучване и внимателно да се оценят рисковете, преди да се ангажирате със значителни инвестиции в някой от тях. Тази статия не представлява финансов съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

22.05.2024 18:00 2 мин. четене

Криптовалутата на Доналд Тръмп създава нова група милионери

Според анализ на Nansen, нововъзникващият сектор на криптовалутите PoliFi, в които се пресичат политиката, финансите и дигиталните валути, генерира нова група милионери, тъй като през последните седмици стойността на токена, вдъхновен от Доналд Тръмп, рязко нарасна.

22.05.2024 17:00 2 мин. четене

AI токени срещу меме монети: Кои криптовалути надделяват?

На фона на тазгодишния бичи цикъл значителен интерес от страна на инвеститорите предизвикват меме и AI монетите.

22.05.2024 14:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.