НАЧАЛО Алткойни

Тази меме криптовалута може да избухне с над 260% според топ анализатор

17.01.2024 15:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тази меме криптовалута може да избухне с над 260% според топ анализатор

Крипто анализатор, известен с това, че преди шест години точно предсказа дъното на пазара на Биткойн (BTC), сега очаква потенциално рали за алткойн, базиран на Solana (SOL).

Наскоро Bluntz сподели свойте виждания, посочвайки меме монетата dogwifhat (WIF). Bluntz посочи, че WIF е навлязъл в благоприятна за търговците ценова зона, след като е преживял значителен спад по-рано през месеца. 

Прилагайки теорията на вълните на Елиът, методология за технически анализ, Bluntz отбеляза характерно петвълново покачване на WIF, последвано от -77% ABC корекция.

Изразявайки увереност в това наблюдение, той спомена за извършването на стратегически инвестиции и за наличието на допълнителни оферти на малко по-ниски нива.

Според теорията на вълните на Елиът, един бичи актив обикновено претърпява петвълнов възход, последван от ABC корекция, преди да започне следващата си възходяща траектория.

Анализирайки графиката на експертът, изглежда, че той прогнозира нов петвълнов подем за WIF след завършването на неговата ABC корекция.

В сравнение с първоначалната прогноза от 3 януари анализаторът сега твърди, че WIF е на път да достигне $, и се ангажира да задържи инвестицията си, докато пазарната капитализация на WIF достигне $1 милиард.

Към моментан а писане на статията WIF се оценява на $0.37. Скок до $1 би означавал забележително увеличение от над 200% за монетата, която към момента отразява малко над 19% печалба за последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Биткойн и Етериум напускат борсите с рекордни темпове

Изходящите потоци на Биткойн (BTC) от централизираните борси достигна най-високото си ниво от средата на 2023 година.

25.02.2024 10:00 1 мин. четене

Меме криптовалута на ръба на огромен пробив нагоре

Въпреки че множество активи на пазара на криптовалути отбелязват забавяне на натрупаните преди това печалби, има признаци, че някои от тях може да са подготвени за бичи пробив, включително Pepe (PEPE), виден конкурент на друг меme токен – Dogecoin (DOGE).

24.02.2024 14:00 2 мин. четене

4 алткойна, които могат да избухнат след предстоящата актуализация на Етериум

През 2024 г. се очакват значителни промени в сектора на децентрализираните финанси и криптовалутите особено с предстоящите важни събития.

24.02.2024 10:00 1 мин. четене

Цената на Filecoin (FIL) продължава да върви нагоре с невероятни темпове

Криптовалутата Filecoin (FIL) се превърна в един от най-коментираните токени, като между 22 и 23 февруари отбеляза скок от почти 16% преди да загуби част от печалбите си.

23.02.2024 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.