НАЧАЛО Прессъобщения

Предварителната продажба на Algotech (ALGT) предлага едни от най-добрите възможности за параболични печалби на фона на нарастващия потенциал на NEAR и SEI

28.01.2024 18:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предварителната продажба на Algotech (ALGT) предлага едни от най-добрите възможности за параболични печалби на фона на нарастващия потенциал на NEAR и SEI

Новопоявилата се криптовалута Algotech (ALGT) дава шанс на утвърдените играчи на пазара да се възползват от своите инвестиции.

Този дигитален актив може да предостави на инвеститорите множество възможности за потенциални печалби, особено като се има предвид отличния старт, след като набра $1.1 милиона в частната си продажба, която се намира в начален етап.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Междувременно по-утвърдените опции – NEAR Protocol (NEAR) и Sei (SEI) – се стремят да останат на повърхността. Дали Algotech (ALGT) е добра криптовалута, в която да инвестирате? Нека проучим.

TLDR

  • Очаква се евентуално печалба от 275% за ранните инвеститори в Algotech (ALGT).
  • NEAR демонстрира 35.84% ръст след сливането с KAP Games.
  • Очаквано увеличение от 6.41% за SEI с разгръщането на първото тримесечие на 2024 г.

Предварителната продажба на Algotech (ALGT) стартира отлично, предлагайки атрактивна входна точка от $0.04

Algotech (ALGT) не е обикновена криптовалута. Тя е уникална, защото предлага различни начини за търговия в зависимост от това какво харесвате и колко риск сте готови да поемете. Algotech (ALGT) също така може да се похвали със силна и надеждна система, която може бързо да обработва много сделки, като гарантира, че търговията е гладка и няма много прекъсвания.

Нещо повече, Algotech (ALGT) е проектирана така, че да управлява ефективно рисковете, като прилага строги правила, които предпазват инвестициите ви. В крайна сметка Algotech (ALGT) помага на потребителите да търгуват по-добре и да се чувстват по-сигурни, когато използват платформата.

Тъй като Algotech (ALGT) е в етап 1 от своята публична предварителна продажба на цена от $0.04, на инвеститорите се предлага несравнима възможност да влязат в нея. Следователно все повече инвеститори разглеждат Algotech (ALGT) като идеална криптовалута за начинаещи. Най-хубавото е, че анализаторите прогнозират, че тази криптовалута евентуално може да достигне 275% увеличение на цената, достигайки $0.15 до края на предварителната продажба.

Стремителният успех на протокола NEAR: 250% скок през 2024 г.

На 16 декември 2023 г. KAP Games споделиха голяма новина чрез своя профил в X, че се обединяват с NEAR Protocol. Това партньорство улеснява програмистите да създават страхотни и завладяващи изживявания, защото те могат да се съсредоточат по-добре върху разработката.

След тази новина цената на NEAR, токена за NEAR Protocol, реагира положително. Тя се повиши от $2.382 на 16 декември до $3.2356 на 16 януари 2024 г., отбелязвайки скок от 35.84% в рамките на един месец. С навлизането на 2024 г. експертите смятат, че NEAR ще запази възходящата траектория и може да достигне $7, което ще означава 250% увеличение от сегашната му цена от $2.6979 към момента на писане на статията. Това лесно би могло да превърне NEAR в топ криптовалута за покупка.

SEI поскъпва с 473.33% след обявяването на въглеродно неутрално съответствие

Въпреки че SEI е съвсем нова в крипто пространството, тя привлича вниманието на инвеститорите заради това колко добре се справя. През четвъртото тримесечие на 2023 г. цената на SEI скочи от $0.15 през ноември до най-високата стойност от $0.86 през януари 2024 г., отбелязвайки ръст от 473.33%. Разбира се, това е звездно представяне, което може да се отдаде на силните основи на SEI. Освен това в рамките на този период Sei обяви, че е въглеродно неутрална, което допълнително повлия положително на цената на SEI.

В перспектива анализаторите смятат, че SEI ще се повиши до $0.6359 до края на първото тримесечие на 2024 г., от сегашната си цена от $0.5976 към 28 януари, за да отбележи 6.41% ръст. Въпреки че това е обещаваща прогноза, тя не прави SEI най-добрата криптовалута за покупка, като се има предвид, че Algotech (ALGT) може да има по-привлекателна възвръщаемост.

Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Купувайте криптовалута бързо и сигурно чрез Wizarbit

Wizarbit служи като надеждна платформа за обмен на дигитални активи, включително Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и различни други криптовалути. 

23.02.2024 13:15 2 мин. четене

Крипто звездата Meme Moguls обявява крайна дата на предварителната си продажба, може ли да се конкурира с PepeFork при пускане на борсата?

Meme Moguls се превърна в една от най-обсъжданите предварителни продажби през последния месец. Нейният роден токен, $MGLS, се покачи с 90% по време на предварителната продажба, като бяха събрани над $2.5 милиона.

23.02.2024 12:50 3 мин. четене

Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

В последно време основните играчи на пазара на криптовалути, като Polkadot и Polygon, изпитват някои негативни ефекти, въпреки че пазарът привидно се подобрява.

23.02.2024 10:42 3 мин. четене

Тази добре представяща се криптовалута може да утрои стойността на инвестициите до края на 2024 г. според анализатори

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите Retik Finance се превърна в лъч на иновациите и потенциала.

23.02.2024 10:23 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.