НАЧАЛО Други

Месечните NFT продажби достигат рекордните $900 милиона

АВГ. 27, 2021 09:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Месечните NFT продажби достигат рекордните $900 милиона

Почти $400 милиона са похарчени за CryptoPunks през последните 30 дни.

Август се очертава да бъде рекорден месец за продажби на NFT с почти $900 милиона, изразходвани за тях през последните 30 дни.


Според данни от проследяващия портал Nonfungible през последните 30 дни са били похарчени $896 милиона за NFT. Много е вероятно броят им да надхвърли $900 милиона до края на месеца, отбелязвайки нов рекорд за развиващата се индустрия.


Броят е повече от три пъти по-голям от предишния най-добър месец за NFT продажби през май, когато бяха продадени $255 милиона. През август продажбите скочиха рязко и това се дължи до голяма степен на CryptoPunks и Axie Infinity.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Предстои вълнуващо развитие за Cardano (ADA)

Според Cryptoslam досега този месец са се случили рекордните $397 милиона в продажби на CryptoPunks. Средната продажна цена за CryptoPunks са колосалните $214,000. Един от най-скъпите, продавани някога, беше номер 7,523, рядък извънземен пънк, носещ маска за лице, който се продаде за $11.5 милиона на търг на Sotheby's през юни.


По-рано тази седмица Visa обяви, че е закупил свой собствен CryptoPunks за 49.5 ETH, на стойност малко под 150,000 към момента на покупката. Ръководителят на крипто във Visa Кай Шефиълд каза:


С нашата покупка на CryptoPunk скачаме с крака напред. Това е само началото на нашата работа в това пространство.


Китайският индустриален обект Wu Blockchain съобщи, че китайските инвеститори изкупуват CryptoPunks с изключителни темпове. Кай Уеншенг, основателят на софтуерната компания за смартфони Meitu, купи CryptoPunk 8,236 за 125 ETH - приблизително $387,000.


Meitu беше една от първите публично търгувани компании в Китай, която залагаше много на криптовалути, закупувайки $100 милиона в Биткойн и Етериум по-рано тази година.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Facebook и Instagram ще позволят създаването на NFT

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

България проучва възможности за крипто плащания

Василев заяви, че продължават разговорите с играчите на крипто индустрията, както и с централната банка. Министърът, който отказа да даде повече подробности, затвори вратата за възможността страната д...
ЯНУ. 24, 2022 22:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Twitter стартира проверка на NFT профилни снимки

Разбира се, може да “притежавате” тази анимационна маймуна в снимката на вашия профил, в смисъл, че токенът е прикрепен към вашия Етериум адрес в леджъра – но какво пречи на някой просто да щракне с д...
ЯНУ. 24, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Google Pay наема бивш изпълнителен директор на PayPal за разширяване на крипто услугите

Според Bloomberg, Google Pay, един от водещите цифрови портфейли за плащания, е наел бившия изпълнителен директор на Paypal Арнолд Голдбърг, в опит да разшири и ускори своите крипто операции.Google на...
ЯНУ. 24, 2022 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Майкъл Новограц предложи облог за $1 милион на Биткойн критика Питър Шиф

Новограц предложи на най-знаменитият Биткойн критик облог за $1 милион спрямо често повтаряното предсказание на Шиф, че пазарът на криптовалути ще се срине.Крипто магнатът залага, че Биткойн ще се тър...
ЯНУ. 23, 2022 21:47 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света