НАЧАЛО Алткойни

GameFi алткойн поскъпна с 15% за по-малко от ден

април 7, 2023 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
GameFi алткойн поскъпна с 15% за по-малко от ден

На 7 април популярна GameFi криптовалута отбеляза значителен скок в стойността след обявяване на нови разработки.

Enjin (ENJ) поскъпна от най-ниската си стойност от $0.418 до $0.50, достигайки най-високата си точка от 25 февруари насам. Към момента на писане на статията ENJ е отчел 15% ръст през последните 24 часа, като се търгува за $0.479.

Това заслужава да се отбележи, като се има предвид, че много криптовалути претърпяха загуби или отбелязаха малък ръст в рамките на последните 24 часа. Досега криптовалутата на Enjin се е повишила с около 95% през тази година.

Обемът на търговията с токена също отбеляза значително увеличение, като към момента се е повишил с почти 700%.

Обемът на търговията показва интереса към покупката или продажбата на даден актив, а при този неотдавнашен скок на волатилността търговците може да са се впуснали с цел да се възползват от печалбите. Enjin обяви някои вълнуващи събития чрез официалния си акаунт в Twitter, като посочи, че е близо до представянето на нова Enjin платформа.

Платформата ще позволи на потребителите лесно да създават колекции, токени и др., а разработчиците на игри ще могат да одобряват, замразяват, променят и унищожават активи чрез новата платформа с потребителски интерфейс.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Цената на Dogecoin се срина, след като Twitter върна старото си лого


Компанията също така очаква с нетърпение пускането на предстоящия си пазар, nft.io, който ще включва всички основни функционалности, които се намират във всеки пазар, свързан с NFT, и има потенциал за работа с Efinity в бъдеще.

Миналия месец екипът на Enjin разкри актуализации за приложението Enjin wallet – мобилно приложение за потребителите на Android и iOS, което им позволява да съхраняват, изпращат и продават NFT и криптовалути.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.