НАЧАЛО Алткойни

Ето защо цената на Algorand се повиши

10.09.2021 14:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето защо цената на Algorand се повиши

Институционалните инвестиции, новите функции на управление и проекта с правителството на Ел Салвадор са само някои от факторите, които стоят зад ралито на ALGO до нов исторически връх.

Осиновяването в реалния свят е това, което наистина има значение, когато става въпрос за успешен блокчейн проект, и един проект, който се възползва от скорошно увеличение на приемането, е Algorand (ALGO). Това е протокол с доказателство за залог, който има за цел да се превърне в основния слой за световната финансова индустрия.

Данните от CoinMarketCap показват, че от дъното на $0.67 на 20-ти юли, цената на ALGO скочи с 268% до дневен връх до $2.48 на 9-ти септември.

Ел Салвадор надгражда Algorand

Внезапният скок в цените и обема на търговия за Algorand дойде след съобщението на Салвадор. Държавата е избралa блокчейна на Algorand, за да помогне за разработването на собствена блокчейн инфраструктура.

Мрежата на Algorand бавно привлича все по-голямо внимание от по-големите институции и правителства поради работата си върху криптовалути на централните банки. На всичкото отгоре проектът е избран да бъде домакин на популярни стабилни монети като USD Coin (USDC) и Tether (USDT).

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето какво твърди анализаторът, който предвиди срива

Изборът на Algorand от Ел Салвадор е може би най-значителният вот на доверие, който проектът е получил досега, което може да доведе до по-нататъшно широкомащабно приемане, докато други правителства и институции наблюдават как напредва проектът.

NFT, DeFi и управлението могат да привлекат нови потребители

Втори фактор, който със сигурност е допринесъл за повишаването на цената на ALGO, са последните действия, предприети от Фондация Algorand, за да привлекат общността по-активно към проекта и да бъде активна в мрежата.

Проектът е в процес на стартиране на функции за управление за притежателите на токени, които ще бъдат пуснати на живо на 1-ви октомври и ще дадат на потребителите глас в бъдещото развитие на платформата.

Разработчиците на проекта също работят по нови приложения за децентрализирано финансиране (DeFi) и NFT, които могат да привлекат нови потребители.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Над $440 милиона бяха ликвидирани от пазара на криптовалути

През последните 24 часа пазарът на криптовалути претърпя рязък спад, който доведе до принудителни ликвидации на трейдъри, заличавайки близо половин милиард долара от пазара.

18.06.2024 13:06 2 мин. четене

Да купиш Kaspa сега е като да купиш Биткойн преди 9 години

Известен крипто анализатор, наречен Crypto Chrys, сега прави голяма сделка с Kaspa (KAS), която според него е толкова добра, колкото и ранните дни на Биткойн.

18.06.2024 11:30 1 мин. четене

Dogecoin разработчик предупреди за рисковете от инвестиране в крипто

Криптовалутите са много интересен, но костелив орех, особено за начинаещите в тази област. Експоненциалният ръст на меме токени като Dogecoin е причина за масовото привличане на много начинаещи.

18.06.2024 10:00 3 мин. четене

Aptos ще задмине Solana до три години според Артър Хейс

Артър Хейс от BitMEX наскоро прогнозира, че Aptos (APT), блокчейн мрежа от първи слой, ще изпревари Solana (SOL) до 2-3 години.

18.06.2024 6:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.