Home

Ето защо цената на Algorand се повиши

10.09.2021 14:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето защо цената на Algorand се повиши

Институционалните инвестиции, новите функции на управление и проекта с правителството на Ел Салвадор са само някои от факторите, които стоят зад ралито на ALGO до нов исторически връх.

Осиновяването в реалния свят е това, което наистина има значение, когато става въпрос за успешен блокчейн проект, и един проект, който се възползва от скорошно увеличение на приемането, е Algorand (ALGO). Това е протокол с доказателство за залог, който има за цел да се превърне в основния слой за световната финансова индустрия.

Данните от CoinMarketCap показват, че от дъното на $0.67 на 20-ти юли, цената на ALGO скочи с 268% до дневен връх до $2.48 на 9-ти септември.

Ел Салвадор надгражда Algorand

Внезапният скок в цените и обема на търговия за Algorand дойде след съобщението на Салвадор. Държавата е избралa блокчейна на Algorand, за да помогне за разработването на собствена блокчейн инфраструктура.

Мрежата на Algorand бавно привлича все по-голямо внимание от по-големите институции и правителства поради работата си върху криптовалути на централните банки. На всичкото отгоре проектът е избран да бъде домакин на популярни стабилни монети като USD Coin (USDC) и Tether (USDT).

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето какво твърди анализаторът, който предвиди срива

Изборът на Algorand от Ел Салвадор е може би най-значителният вот на доверие, който проектът е получил досега, което може да доведе до по-нататъшно широкомащабно приемане, докато други правителства и институции наблюдават как напредва проектът.

NFT, DeFi и управлението могат да привлекат нови потребители

Втори фактор, който със сигурност е допринесъл за повишаването на цената на ALGO, са последните действия, предприети от Фондация Algorand, за да привлекат общността по-активно към проекта и да бъде активна в мрежата.

Проектът е в процес на стартиране на функции за управление за притежателите на токени, които ще бъдат пуснати на живо на 1-ви октомври и ще дадат на потребителите глас в бъдещото развитие на платформата.

Разработчиците на проекта също работят по нови приложения за децентрализирано финансиране (DeFi) и NFT, които могат да привлекат нови потребители.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 причини, поради които XRP може да се насочва към нов исторически връх

Цената на XRP може потенциално да се повиши, отбелязвайки значителен скок, задвижвана от три бичи индикатора, наблюдавани на месечната графика.

24.07.2024 18:00 2мин. четене

Биткойн Кеш: Подценен, но трейдърите остават скептични

Напоследък стойността на Биткойн Кеш (BCH) постоянно намалява, като към момента на писане на статията се търгува за $372 – спад от 2% за последните 24 часа.

24.07.2024 17:00 1мин. четене

Worldcoin стартира програма за отключване на токени

Worldcoin (WLD) започне значително отключване на токени на 24 юли в рамките на което постепенно ще бъдат отключени 2.38 милиарда WLD на стойност приблизително $5.54 милиарда през следващите четири години.

24.07.2024 15:30 1мин. четене

Финансовият гигант Franklin Templeton разглежда Solana за бъдещи ETF-и

Franklin Templeton, пионер в създаването на спот Биткойн ETF в САЩ, изрази ентусиазъм относно потенциала на други криптовалути, като Solana, да предоставят нови ETF предложения.

24.07.2024 15:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.