НАЧАЛО Алткойни

Ето кои криптовалути да разгледате в края на седмицата

19.04.2024 21:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кои криптовалути да разгледате в края на седмицата

Пазарът на криптовалути продължава да се намира във фаза на корекция, като не се наблюдава значително възстановяване на цените на криптовалутите.

Глобалната пазарна капитализация допълнително остана на ниво $2.33 трилиона днес, въпреки че обемът на търговията отбеляза 21% увеличение, достигайки $111 милиарда. На фона на тази турбулентна пазарна среда няколко криптоактива се открояват поради различни фактори.

В тази статия ще разгледаме 3 от най-актуалните криптовалути, които си заслужава да се обмислят за инвестиции тази седмица.

1. Omni Network (OMNI)

OMNI Network, наскоро стартирала криптовалута, привлече вниманието поради проблеми с волатилността, произтичащи от неотдавнашно пускане на токени в обръщение с маркетингова цел.

Въпреки първоначалната стабилност на цената, OMNI претърпя значителен спад от над 41% в рамките на един ден. Намирайки се на 231-во място в CoinmarketCap, OMNI може да се похвали с пазарна капитализация от $254 милиона, с висок обем на търговия от $604 милиона. Предвид неотдавнашното ѝ пускане на пазара и спада на цената, търсенето на OMNI може да се увеличи през следващите дни, което представлява потенциална възможност за инвеститорите.

2. Super Trump (STRUMP)

Въпреки едномесечния спад на цената, Super Trump показа признаци на бичи импулс, като в рамките на един ден цената се повиши с 26%. Този скок съвпадна с 26.62% увеличение на пазарната капитализация, която достигна $534,101. Интересното е, че търсенето на STRUMP се е повишило, за което свидетелства значителното нарастване на обема на търговията до $7.2 милиона, което бележи увеличение от 676.50%. Въпреки неотдавнашните колебания, възраждането на STRUMP предполага потенциални перспективи за възстановяване на инвеститорите.

3. SLERF

SLERF навлезе във фаза на възстановяване, като след неотдавнашния спад отбеляза 5.65% увеличение на цената през седмицата. Пазарният фокус се пренасочи към SLERF, видно от 29% скок в обема на търговията, което позиционира монетата като 61-вата криптовалута по обем. Стартирана в средата на март, SLERF бързо привлече вниманието на инвеститорите, като достигна исторически максимум от $1.31, което представлява 70% увеличение от сегашната ѝ стойност от $0.4.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Защо институционалните инвеститори се отдръпват от Етериум продуктите?

Институционалните инвеститори изтеглят средства от Етериум продукти в очакване на предстоящите крайни срокове за подаване на заявления за спот ETF.

21.05.2024 18:00 2 мин. четене

Защо цената на Етериум продължава да върви нагоре днес?

Етериум се възстанови изненадващо, като през последните 24 часа отбеляза скок от 22%, с което стойността му достигна най-високата си стойност за месеца.

21.05.2024 17:30 1 мин. четене

Алткойните в мрежата на Етериум се изстреляха нагоре – какво следва

През последните 24 часа цената на Етериум (ETH) се повиши с впечатляващите 20% благодарение на новината, че вероятността за одобрение на спот ETH ETF се е увеличила драстично от 25% миналата седмица до 75%.

21.05.2024 16:15 2 мин. четене

БРИКС може да се забави с плановете си за нова валута след смърта на президента на Иран

Президентът на Иран Ебрахим Раиси трагично загина при катастрофа с хеликоптер в неделя, отбелязвайки значителна загуба за Иран и неговите глобални отношения.

21.05.2024 11:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.