НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Да очакваме ли корекция при Биткойн?

ОКТ. 23, 2021 19:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Да очакваме ли корекция при Биткойн?

Крипто анализаторът и търговец Майкъл Ван де Поуп каза, че текущата корекция на Биткойн вероятно все още не е приключила.

В нова стратегическа сесия той каза в YouTube видео, че BTC може да падне още, преди водещият крипто актив да покаже признаци на възстановяване.


“Така въз основа на инструмента за разширение на Фибоначи, предишния връх, предишното дъно, ключовата цифра и ключовото ниво, което трябва да наблюдавате, е зоната около $57,000.

Така че целият диапазон ($57,000 - $59,000), който имаме тук, всъщност е областта, която искам да видя устойчива, за да поддържаме инерцията.”


Въпреки че Ван де Поуп очаква Биткойн да продължи своето отдръпване, крипто търговецът вярва, че най-голямата криптовалута ще нарасне с между 25%-50%, след като BTC възвърне възходящата си инерция.


“В момента, въз основа на дневната времева рамка, ние все още можем да стигнем до $75,000, да получим лека меча дивергенция и след това да направим лек обрат, но като цяло, това гледам въз основа на дневната времева рамка.

Мисля, че следващата импулсна вълна най-вероятно ще върне цените до $90,000, тъй като това е следващото движение оттук въз основа на скорошния импулс с Фибоначи.”


Гледайки Етериум срещу Биткойн (ETH/BTC), Ван де Поуп иска да види двойката да се движи над 0.066 BTC ($4,012), преди да определи входни точки.


“Ако имаме възстановяване над това ниво [0.066 BTC], ще се интересувам от лонгове. Ако паднем докрай надолу и получим тест около 0.061 BTC ($3,709), гледам за по-високо дъно, за да влезна.

Ако това [ниво бъде пробито], тогава ще разгледам дъната, които ще бъдат постигнати, и ще разгледам следващото ниво тук [0.051 BTC] ($3,101).


Така че в момента, все още не се интересувам твърде много от алткойните... Шансовете ще са налице, но Биткойн е [на първо място] в този момент.”


Не Пропускай: Бичият пазар не е приключил

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

'Купувайте Биткойн - това е новото злато' - според мексикаски милиардер

Третият най-богат милиардер в Мексико, Рикардо Салинас Плиего, посъветва инвеститорите да купуват Биткойн (BTC), заявявайки, че това е новото злато. Той също така критикува Федералния резерв за създав...
НОЕ. 28, 2021 14:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е нагоре с 88% през 2021 година въпреки настоящия спад

Всъщност водещият дигитален актив отново се търгува на зелено, което от своя страна се отрази върху другите криптовалути, чиито цени започнаха да се покачват в резултат на възстановяването.Флагманскат...
НОЕ. 27, 2021 16:46 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн балансите на централизираните борси падат до историческо дъно

Нетният брой биткойни (BTC), съхранявани в портфейлите на централизираните крипто борси, е един от решаващите показатели за водещата криптовалута.Резервите на Биткойн (BTC) на борсите се насочват към ...
НОЕ. 27, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор купува още Биткойн

Това е на стойност около $5.4 милиона по днешни цени.Както винаги, “изпълнителният директор” на Ел Салвадор (както гласи неговата биография) небрежно обяви покупката в туит в петък. Въпреки спада...
НОЕ. 27, 2021 11:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света