НАЧАЛО Алткойни

Crypto.com изброи три по-малки алткойна

май 7, 2022 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto.com изброи три по-малки алткойна

Базираният в Сингапур борсов гигант Crypto.com пусна поддръжка за три алткойна с ниска капитализация.

Crypto.com наскоро обяви листинг на собствения токен за Akash Network (AKT), децентрализирана облачна мрежа с отворен код, която поддържа децентрализирани финанси, децентрализирани приложения и децентрализирани автономни организации.

Облачната мрежа също така поддържа децентрализирано машинно обучение и изкуствен интелект.

AKT се търгува на $0.88 към момента на писане. 308-ият крипто актив по пазарна капитализация е намалял с 13.7% през последната седмица и с 1.1% през последните 24 часа.

Crypto.com също така стартира поддръжка за FLUX, токена на екосистемата Flux, мащабируема, децентрализирана инфраструктура за изчисления в облак. Екосистемата Flux е набор от децентрализирани изчислителни услуги и блокчейн решения, които предлагат оперативно съвместима, децентрализирана среда за разработка в облак.

Прочети още: XRP може да достигне $2.55 тази година ако делото на Ripple приключи

FLUX се търгува на $1.33 към момента на писане. 186-ият крипто актив по пазарна капитализация е намалял с над 9.5% през последните седем дни и с 5.2% през последните 24 часа.

Crypto.com също така добави поддръжка за токена на Kryll (KRL), пазар за стратегии за крипто търговия, който позволява на потребителите да “наемат” стратегии за търговия от старши търговци.

KRL се търгува на $0.7 към момента на писане. 752-ият класиран крипто актив по пазарна капитализация е намалял с над 11% през последната седмица.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Марк Кюбан разкрива в кои малки алткойни инвестира

В ново интервю за Altcoin Daily инвеститорът от Shark Tank разказва на водещите Арън и Остин Арнолд за половин дузина криптоактиви с ниска капитализация в портфейла си, включително за произлезлия от Bored Ape Yacht Club (BAYC) ApeCoin (APE). Един от алткойните в портфолиото на Кюбан е Klima DAO (KLIMA). Klima DAO е проект, предназначен да […]

август 9, 2022 13:45 1 мин. четене

Cardano е оценена „твърде агресивно“, твърдят от Messari

Според неотдавнашен доклад, публикуван от Messari, цената на Cardano (ADA) е „по-агресивна“ в сравнение с показателите за приемане на блокчейна. 

август 9, 2022 12:25 1 мин. четене

Какво правят големите инвеститори в момента?

CoinShares сподели доклад за седмичните притоци и отливи в продуктите им.

август 9, 2022 9:39 1 мин. четене

Chainlink подкрепя ‘сливането’, но не и хард форка на Етериум

Мрежата на Етериум (ETH) е готова да премине от доказателство за работа (PoW) към доказателство за залог (PoS) чрез „сливането“.

август 8, 2022 16:06 1 мин. четене