НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Ето какъв е най-лошия случай – Б. Коуен

февруари 8, 2023 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Ето какъв е най-лошия случай – Б. Коуен

Анализаторът Бенджамин Коуен определи целева цена за Биткойн (BTC) в случай на значителен срив на най-голямата криптовалута.

В неотдавнашна стратегическа сесия Коуен сподели със своите 783,000 абонати в YouTube прозренията си за потенциалната траектория на BTC в случай на пазарен срив.

Най-мрачния сценарий

Анализаторът спекулира, че в най-лошия сценарий Биткойн може да претърпи спад от 47% спрямо сегашната си стойност.

Въпреки това той също така смята, че флагманската криптовалута може да се покачи през следващите месеци, достигайки $26,000, преди да тества диагоналната трендлиния, което поставя криптовалутата около $12,000 през август 2023 г.

Той заяви, че тази прогноза се базира на предположението, че дъното от ноември не е било действителното дъно и че може да има още едно дъно през август 2023 г.

50-седмична пълзяща средна

Коуен разгледа цената на Биткойн и по отношение на 50-седмичната пълзяща средна. Той подчерта, че по време на предишни цикли тя е действала като критичен индикатор за съпротива след продължителен мечи пазар.

Той предостави три примера от 2012 г., 2015 г. и 2019 г., при които 50-седмичната средна е действала като съпротива, поне при първия тест по време на мечия пазар.

Коуен смята, че 50-седмичната пълзяща средна, която понастоящем е малко над $25,000, може да изиграе подобна роля и да осигури съпротива, поне при първия тест.

Въпреки че Коуен е предпазлив по отношение на потенциален срив на пазара, той също така вярва, че Биткойн може да се покачи през следващите месеци и да достигне нов връх. Според него 50-седмичната пълзяща средна може да окаже известна съпротива, но в крайна сметка криптовалутата може да я пробие и да продължи възхода си.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

От криза към възможност: Как Биткойн предлага път към финансова стабилност

Найджъл Грийн, главен изпълнителен директор на deVere Group, финансово-консултантска компания, оценена на $12 милиарда, смята, че инвеститорите се обръщат към алтернативни форми на инвестиции, като Биткойн и други криптовалути.

март 26, 2023 17:00 1 мин. четене

Какво предстои за Биткойн? – Б. Коуен

В скорошно видео известният крипто стратег Бенджамин Коуен сподели своята гледна точка за бъдещето на Биткойн (BTC) след решението на Федералния резерв да повиши лихвените проценти с 25 базисни пункта.

март 26, 2023 10:00 2 мин. четене

САЩ ще се опита да прекъсне достъпа до Биткойн в условията на банкова криза

Бившият главен технологичен директор на Coinbase, Баладжи Сринивасан направи серия от смели прогнози за бъдещето на Биткойн (BTC) и финансовата система на САЩ.

март 25, 2023 15:00 2 мин. четене

Биткойн: Цена и пазарни условия – какво следва?

В петък цените на криптовалутите отбелязаха спад, тъй като инвеститорите бяха загрижени за силата на глобалната банкова система и паричната политика на САЩ.

март 25, 2023 10:00 2 мин. четене