Home

“Напуснете Binance докато е време” – бивш член на SEC

05.05.2023 7:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
“Напуснете Binance докато е време” – бивш член на SEC

Binance, виден участник в сектора на дигиталните валути, напоследък е подложен на регулаторен контрол поради провала на FTX.

Компанията се сблъска с критики за това, че се води от “бомба със закъснител”. Сега и бившият член на Комисията за ценни книжа и борси (SEC), Джон Рийд Старк, изрази опасения. Старк призова клиентите да се оттеглят от платформата без забавяне.

Старк, който е прекарал 18 години в Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ, публикува в Twitter дълъг списък от предполагаеми “червени флагове”, свързани с Binance. Те включват потенциални криминални нарушения, липса на прозрачност около седалището на компанията и други въпроси, които засягат дружеството.

Предупрежденията на Старк предизвикаха загриженост в крипто общността. Все пак, въпреки това, Binance остава водещата борса по отношение на дневния обем на търговия, със значителен обхват и високи нива на доверие сред потребителите.

Някои наблюдатели обаче се притесняват, че ако при Binance възникне проблем, подобен на срива на FTX, последиците могат да бъдат катастрофални, като се има предвид големият брой потребители, които разчитат на борсата. Регулаторните органи следят отблизо ситуацията, а ръководството на Binance е подложено на натиск да отговори на изразените опасения.

Въпреки проверката от страна на регулаторните органи и опасенията, изразени от експерти като Старк, репутацията на Binance продължава да набира скорост, затвърждавайки статута си на високо уважавана единица в сферата на криптовалутите.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Защо се очаква RenQ Finance (RENQ) да се представи по-добре от Шиба Ину (SHIB)?


Независимо от това бъдещето на организацията остава неясно и не се знае дали тя може да устои на настоящите критики и да запази позицията си на основен играч в тази област.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Камала Харис е готова за президентската надпревара: Какъв е планът ѝ?

Камала Харис може да се кандидатира за президент на Демократическата партия и да замени Джо Байдън. Тази промяна повдига въпроси относно нейните икономически политики и тяхното въздействие върху САЩ.

23.07.2024 21:00 2мин. четене

Доналд Тръмп отрече слуховете, че министър на финансите ще бъде директора на JPMorgan или BlackRock

Неотдавна в социалните мрежи се появиха слухове, че Доналд Тръмп иска да назначи Джейми Даймън от JPMorgan или Лари Финк от BlackRock за министър на финансите.

23.07.2024 19:45 1мин. четене

Глобиха най-големият копач на Биткойн (BTC) със $139 милиона

Marathon Digital Holdings, най-големият копач на Биткойн (BTC), листнат на NASDAQ, беше глобен със $139 милиона за нарушаване на споразумение.

23.07.2024 19:30 1мин. четене

Алткойн сезонът идва според експерт от екипа на Shiba Inu

Експертът по маркетинг в социалните медии на екипа на Shiba Inu (SHIB), известен на общността като “Lucie”, наскоро публикува туит, в който отправи оптимистично послание към поддръжниците на Shiba Inu.

23.07.2024 19:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.