НАЧАЛО Други

Месечните NFT продажби достигат рекордните $900 милиона

27.08.2021 9:35 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Месечните NFT продажби достигат рекордните $900 милиона

Почти $400 милиона са похарчени за CryptoPunks през последните 30 дни.

Август се очертава да бъде рекорден месец за продажби на NFT с почти $900 милиона, изразходвани за тях през последните 30 дни.

Според данни от проследяващия портал Nonfungible през последните 30 дни са били похарчени $896 милиона за NFT. Много е вероятно броят им да надхвърли $900 милиона до края на месеца, отбелязвайки нов рекорд за развиващата се индустрия.

Броят е повече от три пъти по-голям от предишния най-добър месец за NFT продажби през май, когато бяха продадени $255 милиона. През август продажбите скочиха рязко и това се дължи до голяма степен на CryptoPunks и Axie Infinity.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Предстои вълнуващо развитие за Cardano (ADA)

Според Cryptoslam досега този месец са се случили рекордните $397 милиона в продажби на CryptoPunks. Средната продажна цена за CryptoPunks са колосалните $214,000. Един от най-скъпите, продавани някога, беше номер 7,523, рядък извънземен пънк, носещ маска за лице, който се продаде за $11.5 милиона на търг на Sotheby’s през юни.

По-рано тази седмица Visa обяви, че е закупил свой собствен CryptoPunks за 49.5 ETH, на стойност малко под 150,000 към момента на покупката. Ръководителят на крипто във Visa Кай Шефиълд каза:

С нашата покупка на CryptoPunk скачаме с крака напред. Това е само началото на нашата работа в това пространство.

Китайският индустриален обект Wu Blockchain съобщи, че китайските инвеститори изкупуват CryptoPunks с изключителни темпове. Кай Уеншенг, основателят на софтуерната компания за смартфони Meitu, купи CryptoPunk 8,236 за 125 ETH – приблизително $387,000.

Meitu беше една от първите публично търгувани компании в Китай, която залагаше много на криптовалути, закупувайки $100 милиона в Биткойн и Етериум по-рано тази година.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Правителството на САЩ не може да фалира, защото принтира парите, твърдят от администрацията на Байдън

Администрацията на Байдън неотдавна предизвика полемика с твърдението си, че правителството на САЩ не може да фалира поради способността си да печата пари, както бе разкрито в документален филм, озаглавен „Finding the Money“ (Откриване на парите).

04.05.2024 20:00 1 мин. четене

MakerDAO разкри плановете си да стартира два нови токена

MakerDAO, платформа за децентрализирано финансиране (DeFi), ще представи два иновативни токена, с което ще направи значителна крачка напред.

04.05.2024 19:30 2 мин. четене

Акциите на Trump Media се сринаха след като обвиниха одитора им в измама

Trump Media отбеляза пореден спад в стойността на акциите си в петък след обвиненията на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) срещу одиторската компания, наблюдавала дружеството, за участие в схема за „значителна измама“, продължила повече от две години, както се посочва в неотдавнашно заявление.

04.05.2024 18:30 1 мин. четене

Крипто стартъпите са получили над $930 милиона финансиране от VC фирми през април

По данни на DefiLlama през април фондовете за рисков капитал (VC) са вложили $935 милиона в крипто стартъпи, което е с 8% по-малко спрямо март, когато беше регистрирано най-голямото месечно набиране на средства от октомври 2022 г. насам.

04.05.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.