Home

САЩ се завръщат в челните редици на Биткойн притежателите според CryptoQuant

01.10.2024 16:00 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
САЩ се завръщат в челните редици на Биткойн притежателите според CryptoQuant

Ки Йонг Джу, главен изпълнителен директор на компанията за пазарни анализи CryptoQuant, наскоро подчерта, че САЩ възвръщат доминиращата си позиция по отношение на Биткойн (BTC) притежавания.

В публикация в платформата X, Джу отбеляза, че делът на САЩ в притежанията на Биткойн се увеличава в сравнение с други държави, което се дължи на интереса към ETF от страна на известни лица.

Джу също така изтъкна, че Биткойн ефективно е преминал през значителен FUD (страх, несигурност и съмнение) през 2023 г. Въпреки опасенията за разпродажба, свързани с Mt. Gox и германските притежания на BTC, Биткойн изглежда остажа стабилен, с минимално въздействие върху пазара, както се очакваше от данните.

Според него предсрочното освобождаване на бившия главен изпълнителен директор на Binance Чанпен Джао от затвора създава бичи настроения на пазара. Той спекулира, че завръщането на Джао може потенциално да предизвика рали на целия пазар, особено ако той сигнализира публично за завръщането си в крипто пространството.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн: Покупките от Metaplanet предизвикват пазарен оптимизъм

Metaplanet, азиатският еквивалент на MicroStrategy, обяви придобиването на 107 BTC, започвайки четвъртото тримесечие с надежда за рали на водещата криптовалута.

01.10.2024 20:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Ето защо Етериум ETF изостава толкова от Биткойн според Blackrock

Ръководителят на отдела за дигитални активи на BlackRock Робърт Митчник призна, че търговската активност и притокът на средства за спот Етериум ETF изостават значително от тези на Биткойн ETF.

01.10.2024 18:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Бивш министър на финансите в Китай призова правителството да премахне крипто забраните

Джу Гуаняо призова правителството да преразгледа строгата си крипто забрана, особено след като САЩ приемат по-благоприятни политики спрямо дигиталните активи.

01.10.2024 17:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Какво мислят крипто анализаторите за сегашното положение на Биткойн (BTC)?

Биткойн отново достигна $64,000 на 1 октомври, след като постави нов рекорд през септември с ръст от 7.3%, по данни на CoinGlass, отбелязвайки най-доброто си представяне за месеца.

01.10.2024 15:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.