Home

Genesis прехвърля $360 милиона в Етериум на фона на процеса по несъстоятелност

25.09.2024 7:30 2мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Genesis прехвърля $360 милиона в Етериум на фона на процеса по несъстоятелност

Платформата за крипто кредитиране Genesis, която е в несъстоятелност, изглежда е започнала да прехвърля големи суми в ETH.

Данни от платформата за проследяване на дигитални активи Arkham разкриват, че портфейл е събрал 114,503 ETH на стойност близо $360 милиона от портфейл на Genesis, обозначен като “Разпределение по несъстоятелност”.

Arkham предполага, че приемащият портфейл може също да принадлежи на Genesis, въпреки че го маркира като “прогноза с по-ниска степен на доверие“. Неотдавна този адрес прехвърли 5,000 ETH, на стойност близо $13 милиона, на адрес за депозит, свързан с FalconX, институционален крипто брокер.

В момента портфейлът притежава около $424.74 милиона в Етериум.

Genesis, дъщерно дружество на Digital Currency Group (DCG) на Бари Силбърт, спря тегленията през ноември 2022 г., след като сривът на Three Arrows Capital повлия на ликвидността му. Впоследствие заемодателят подаде молба за обявяване в несъстоятелност през 2023 г.

По-късно главният прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс подаде съдебен иск, в който обвини DCG, Gemini и Genesis в укриване на загуби в размер на $1.1 милиарда и подвеждане на инвеститорите. По-късно искът се разширява, като Джеймс твърди, че загубите надхвърлят $3 милиарда.

През май Genesis получи съдебно одобрение за прилагане на план за ликвидация, целящ връщането на около $3 милиарда на кредиторите, а компанията се съгласи на споразумение за $2 милиарда. До август компанията започна да разпределя активи и парични средства на стойност около $4 милиарда между кредиторите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Инвеститор реализира 900,000% печалба за две седмици с тази меме монета

Неотдавна крипто трейдър се прочу с това, че само за 15 дни превърна инвестиция от $135 в изумителните $1.2 милиона благодарение на рязкото покачване на стойността на нов токен, наречен Terminus.

25.09.2024 11:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Появяват се признаци на корекция при алткойните според Bitfinex

Отделът по проучвания на водеща крипто борса предупреждава трейдърите да следят отворения интерес (OI), докато търгуват с алткойни.

25.09.2024 10:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Етериум кит шокира пазара с масивно движение след години затишие

Един от ранните инвеститори в Етериум е влязъл в заглавията на вестниците, като е прехвърлил милиони в ETH след години бездействие, както съобщи компанията за блокчейн анализи Lookonchain.

25.09.2024 9:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Разработчиците на Solana със смел ход за увеличаване на печалбите на валидатора

В стремежа си да повиши блок ефективността на Solana Тао Жу, инженер в Anza, е представил предложение за важна промяна в протокола SOL.

25.09.2024 9:04 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.