Home

Следващата бича серия на Биткойн може да започне скоро според анализатор

24.08.2024 7:00 2мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Следващата бича серия на Биткойн може да започне скоро според анализатор

Топ крипто анализаторът на Rekt Capital предполага, че BTC е на прага на преход към нов бичи пазарен цикъл.

Правейки паралели с пазарните цикли от 2016 г. и 2020 г., той прогнозира, че Биткойн скоро може да надмине предишните си исторически върхове. Въз основа на историческите тенденции той смята, че BTC вече е в ранните етапи на бичия пазар, но най-значителните ценови възходи тепърва предстоят.

Анализаторът се фокусира върху фазата на повторно натрупване след халвинга – период на пазарна консолидация, който обикновено настъпва след халвинг събитието на водещата криптовалута.

Той поясни, че както в цикъла от 2016 г., така и в цикъла от 2020 г., са били необходими между 150 и 160 дни след халвинга, за да може Биткойн да навлезе в параболичната си фаза, което води до експлозивен ръст на цените.

Тъй като сегашният цикъл е на 126 дни, той очаква, че подобен пробив може да се случи още в края на септември, което ще доведе до преминаване на BTC в най-бичата фаза на цикъла.

Rekt Capital също така подчерта значението на търпението през тази фаза. Той отбеляза, че макар бичият пазар да се разгръща постепенно, инвеститорите трябва да се подготвят за повишена волатилност и да останат предпазливи, докато Биткойн се приближава към точката на пробив.

Той предполага, че предстоящите месеци могат да предложат значителни възможности за тези, които останат информирани и готови да се възползват от очаквания скок на BTC.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Майкъл Сейлър прогнозира ръст за Биткойн, след като SEC одобри опциите за ETF-ът на Blackrock

Главният изпълнителен директор на MicroStrategy Майкъл Сейлър сподели оптимистичната си прогноза за Биткойн след одобрението на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) на опциите за Биткойн борсово търгувания фонд на BlackRock.

21.09.2024 22:15 1мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн може да достигне $200,000 до 2025 г., твърди Джеф Кендрик от Standard Chartered

Джеф Кендрик, глобален ръководител на отдела за проучване на дигитални активи в Standard Chartered, прогнозира, че Биткойн може да достигне $200,000 до края на 2025 г., независимо от резултата от президентските избори в САЩ през 2024 г.

21.09.2024 20:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Джон Болинджър откри и анализира бича формация на Биткойн

Легендарният трейдър Джон Болинджър предложи своя поглед върху текущите ценови движения на Биткойн (BTC), като подчерта потенциална бича формация.

21.09.2024 19:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Растежът на пазара на алткойни сигнализира за потенциална промяна в крипто сектора

Алткойн пазарът набира скорост, като неотдавнашното увеличение на пазарната капитализация с малко над 5.5% подсказва за началото на алткойн сезона.

21.09.2024 18:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.