Home

Топ Биткойн майнинг компания представи новите си копачки на конференцията в Нашвил

28.07.2024 7:30 2мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ Биткойн майнинг компания представи новите си копачки на конференцията в Нашвил

На Биткойн конференцията в Нашвил MicroBT представи най-новите си модели WhatsMiner, които се фокусират върху устойчивата добивната технология.

Главният изпълнителен директор д-р Зуосин Янг представи новите системи за въздушно, хидро и имерсионно охлаждане. Сред тях се открояват моделите с въздушно охлаждане M60S+, хидро охлаждане M63S+ и M64 и имерсионно охлаждане M66S+.

Моделът M60S+ осигурява хаш скорост от 210TH/s с енергийна ефективност 17J/T. M63S+ с хидроохлаждане постига до 450TH/s, а M64 се справя с температури на водата до 80 ℃. Тези модели поставят нови стандарти в индустрията.

Д-р Янг също така подчерта потенциала на добива, захранван със слънчева енергия, прогнозирайки, че до 2026 г. цената може да спадне до $0.04 за kWh, което го прави по-жизнеспособен. Изследванията на MicroBT включват пилотен проект с мощност 100 kW и те планират да пуснат на пазара системата WhatsMiner Solar Mining Container.

По време на панелната дискусия Райт Уанг, директор продажби и маркетинг на MicroBT, подчерта все по-широкото разпространение на методите за имерсионно и хидро-охлаждане, потвърждавайки ангажимента на MicroBT към устойчивите иновации в добива. Д-р Янг намекна за пускането на повече продукти през следващата година.

Освен това Самсън Моу представи иновативни идеи на конференцията, като например превръщането на държавния дълг на САЩ в най-малката единица на Биткойн – сатоши, и дори предложи възможността за BTC добив на Луната с помощта на възобновяема енергия, което свидетелства за далновиден подход към интегрирането на криптовалутата в по-големи икономически системи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Хедж фонд мениджър предупреждава за икономически проблеми при победа на Камала Харис

Магнатът на хедж фондове Джон Полсън алармира за потенциалното въздействие на Камала Харис върху икономиката на САЩ, ако тя спечели президентския пост през ноември.

20.09.2024 10:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

FTX на път да “наводни” пазара с $16 милиарда – какво означава това?

От началото на четвъртото тримесечие на 2024 г. фалиралата крипто борса ще започне да разпределя активи на стойност $16 милиарда между кредиторите.

20.09.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн: Ключови нива, които да наблюдяваме в момента

BTC се изкачи над $64,000 след неочакваното намаляване на лихвения процент с 50 базисни пункта от страна на Федералния резерв, което е първото му понижение от 4 години насам.

20.09.2024 7:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Основателят на Cardano ще се срещне с президента на Аржентина

Чарлз Хоскинсън, основател на Cardano, ще се срещне с президента на Аржентина Хавиер Милей през октомври, за да обсъди ролята на блокчейн в оформянето на бъдещите икономики.

19.09.2024 21:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.