НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Топ анализатор споделя средносрочна прогноза за Биткойн

СЕП. 14, 2021 10:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Топ анализатор споделя средносрочна прогноза за Биткойн

Ветеранът на крипто Тоун Вайс казва, че Биткойн (BTC) трябва да приключи скорошната си корекция сравнително скоро, преди да направи рязко рали до шест цифрени стойности.

В нова стратегическа сесия, той казва, че неотдавнашното ценово действие на BTC изглежда напомня за това от юли, когато водещата криптовалута падна до годишно дъно от около $29,000, преди да скочи до $52,000 за по-малко от шест седмици.


“Ние сме в много подобна среда на това, което се случи през юли. 

Лудост е как вече сме в средата на септември. Измина много време и това ми изглежда невероятно подобно... 


Бих искал утре или на следващия ден да видим шпайк надолу, който да ни отведе в този диапазон от $43,000 с голямо [отскок] до върха след това.”


Вайс твърди, че Биткойн вероятно ще спадне за кратко и ще предостави на търговците шанс да купят BTC близо до нивото от $40,000.


“Просто мисля, че ще дойде още едно дъно... Много е вероятно тази подкрепа да бъде пробита. Не ми харесва фактът, че сме отскочили доста от тази подкрепа. 

Мисля, че това е краткосрочна подкрепа. Още едно суинг дъно и шанс да вземете Биткойн в средата на тази седмица [за малко над] $40,000.”


След като BTC отскочи от обхвата на подкрепа от $40,000, Вайс очертава път към $100,000 за криптовлаутата преди началото на 2022 г.


“Дъно от $40,000 идва или следващата седмица, или може да бъде [малко след това]... в началото на октомври, а след това пробиваме тази област от $50,000 в средата до края на октомври. 

Пробиваме $65,000 до началото на ноември и след това вероятно се движим над $100,000 до края на декември. Така че все още се придържам към мнението си, че през декември пробиваме $100,000.”


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн се бори да се задържи над $44,500

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето какво следва за тези три криптовалути, според Майкъл Ван де Поуп

В нова пазарна актуализация Ван де Поуп казва, че Биткойн наскоро си възвърна ключова ценова област, което показва, че активът се подготвя за ново рали.“Вчера имахме красив повторен тест, така че цена...
СЕП. 19, 2021 00:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е единствената криптовалута на институционално ниво, според Майкъл Сейлър (видео)

В ново интервю за Bloomberg, Сейлър заяви, че Биткойн (BTC) е в собствена лига, тъй като разделя всички крипто активи в три различни категории."На пазара има три неща - има първокласен актив, актив от...
СЕП. 18, 2021 20:23 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света