НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ще се превърне ли Cardano (ADA) в основна криптовалута?

ЮЛИ. 27, 2021 12:20 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ще се превърне ли Cardano (ADA) в основна криптовалута?

Ейми Арнот, портфолио мениджър в американския гигант за инвестиционни проучвания Morningstar, заяви в неотдавнашна прогноза, че Cardano (ADA), заедно с Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), имат потенциала да формират „голямата тройка“ от основни криптовалути.

Стратегът, фокусиран върху криптовалутите, обсъди крипто регулaциите, Етериум и Cardano в разговор с Business Insider миналата седмица. Споделяйки идеите си, Арнот отбеляза, че блокчейн има многобройни възможни технологични приложения, които могат да предизвикат интереса по-специално на институционалните инвеститори.


Арнот потвърди:


Cardano е подобен на Етериум, тъй като е протокол, който има много потенциални технически приложения. Има много ентусиазъм за Cardano, а също и за различни стабилни монети.


Пишейки за Етериум на нейния сайт, Арнот разкри:


Въпреки огромните си печалби в миналото, изключителната волатилност на ETH вероятно ще го изключи за много конвенционални инвеститори. Както при Биткойн, също е трудно да се определи каква трябва да бъде неговата основна стойност, защото не генерира парични потоци.


Диверсифициран индексен фонд


Нещо повече, тя продължи да изразява мислите си относно институционалното приемане на криптовалути.


Интересното нещо, което се случи през изминалата година, е, че институционалните инвеститори са много по-склонни да приемат криптовалути и да гледат на тях като на инвестиционен актив. Тъй като тази тенденция продължава, ще видим как други криптовалути стават все по-мейнстрийм. 


Освен това стратегът изрази, че тъй като Комисията по ценни книжа и борси (SEC) на САЩ все още не е одобрила криптовалутен борсово търгуван фонд (ETF), това "затруднява мейнстрийм инвеститорите да получат експозиция към криптовалути".


По отношение на Cardano като мейнстрийм криптовалута като Биткойн и Етериум сред диверсифициран крипто индекс фонд в индустрията, Арнот каза:


Регулаторният риск е голям проблем - това е движещият фактор за голяма част от волатилността през последните няколко месеца. Ако правителствата по света ограничат крипто или като цяло Биткойн и Етериум, това ще бъде голям минус.


ADA нараства изключително много от началото на годината


Въпреки неотдавнашния неуспех, при който цялостната оценка на крипто пазара се понижи наполовина от своя връх през май, ADA все още е нагоре с над 600% от началото на годината. Освен това MSN Money обозначава Cardano като актив, който трябва да се държи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕTesla и MicroStrategy ще докладват за криптовалутите си другата седмица


Трейдърът Тезкан Гечгил заяви:


Дългосрочните притежатели на Cardano (CCC: ADA-USD) са забелязали голяма възвръщаемост през първата половина на 2021 г. Въпреки резките разпродажби на повечето дигитални активи през последните няколко седмици, ADA-USD е нараснал с над 610%. 


Анализаторът на MSN Money продължи:


2021 г. показа, че алтернативните инвестиции като криптовалути могат да подобрят възвръщаемостта на традиционните портфолиа от акции. Тъй като дигиталните валути и особено блокчейн технологията стават все по-използвани, очаквам токени като ADA да продължат.


Хоскинсън отвръща на критиците


Междувременно Чарлз Хоскинсън, основателят на Cardano, отново се насочи към Twitter, за да отвърне на критиците си. В отговор на критик, милиардерът математик обеща два "забавни" месеца, тъй като най-големият проект, базиран на доказателство за залог, го очаква въвеждането на смарт договори.Въпреки че сроковете за разработка са несигурни, пътят за хард форка на Alonzo, който трябва да пусне смарт договори, е ясен.


Cardano успешно пусна и двата хард форка Alonzo Blue и Alonzo White; след фазата "Purple", пълното имплементиране на смарт договори се планира за началото на септември.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този алткойн се покачва след листинг на Coinbase

Adventure Gold (AGLD), който е родният крипто актив на Loot Project, който сега е листнат в Coinbase Pro.Проектът пусна незаменими токени “Loot Bag” (NFT), които по същество представляват текстови фай...
СЕП. 21, 2021 22:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Dogecoin милионерът' загуби половин милион долара

Някои статистики за загуби от DogecoinКонтесото написа в Twitter, че тъй като мнозина го упрекват, че е показал портфолиото си само когато DOGE е нагоре, той е готов да демонстрира и загубите си от кр...
СЕП. 21, 2021 18:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е ценна книга, според известният трейдър Питър Бранд

Като се има предвид това, регулаторната несигурност, свързана с криптовалутата, създадена от Ripple, няма да попречи на търговеца ветеран да я притежава "при правилните обстоятелства".Бранд, дългогоди...
СЕП. 21, 2021 14:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света