НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Повечето децентрализирани приложения на Етериум не се използват продуктивно

ЮНИ. 5, 2019 21:16 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Повечето децентрализирани приложения на Етериум не се използват продуктивно

Според Пол Броуди, ръководител на иновациите в одиторската компания от „Голяма четворка“, Ernst & Young (E&Y), 83% от децентрализираните приложения в мрежата на Етериум не се използват продуктивно.


Броуди направи това изявление като част от разговора си за развитието на блокчейн и крипто индустрията. Това се случи на 31 май по време на Fintech Forum, чийто домакин беше американската SEC (Комисията по ценни книжа и фондови борси).

Основни проблеми около интегрирането на блокчейн


Финтех форумът беше организиран от Стратегическия център за иновации и финансови технологии (Finhub), подразделение на SEC, което стартира през октомври миналата година.

По време на първата дискусия този форум, Броуди говори за основните проблеми, пред които е изправена индустрията при интегрирането на технологията блокчейн. Тя бе озаглавена "Съображения за формиране на капитал".

Броуди заяви, че големите играчи в крипто индустрията трябва да се върнат към основите (първите принципи), за да направят блокчейн технологията успешна. Това ще им помогне да разберат как трябва да се прилага тази зараждаща се технология, за да се разработят решения, а не да се преследват пари.

Ръководителят на E&Y в областта на иновациите също посочи, че целта на капиталовите пазари е да се вземат инвестиции и да се използват продуктивно. Броуди посочи, че криптовалутното пространство не се справя добре в този аспект. Именно в този момент той твърди, че повечето от dApps (децентрализирани приложения), разработени в мрежата Eтериум, не се използват продуктивно.

Броуди спомена доклада за първото тримесечие на блокчейн аналитичната фирма DApp.com, в който се посочва, че само 14% от dApps в мрежата на Eтериум се използват в крипто борсите. 44% от тях се използват за хазарт, а други те 13% за гейминг.

Той каза, че децентрализираните приложения трябва да се съсредоточат върху интегрирането на технологията за продуктивни случаи на употреба, като разпределени изчисления, разработване на нови бизнес модели и частична инфраструктура за недвижими имоти. Броуди заяви, че ако това бъде направено, ще се създаде огромно и трайно наследство, което несъмнено ще има положително въздействие върху индустрията.

dApps - важни за развитието на крипто индустриятаtron g>


Децентрализираните приложения са важни за развитието на крипто и блокчейн индустрията. Те не само използват мрежови блокчейн функции, но и предоставят на потребителите възможност да използват криптовалути отвъд текущите спекулации на борсите.

Освен това, децентрализираните приложения привличат интереса за развитие по същия начин, по който го правят Android и Apple магазините, давайки на разработчиците творческата свобода да създават уникални продукти.

Въпреки това, поради факта, че dApps не са използвани в пълния си потенциал, Етериум мрежата наблюдава спад в пазарния си дял на на тези приложения.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето защо тези алткойни могат да претърпят подем

Според ново обявление има 25 крипто актива, които Grayscale обмисля за нови инвестиционни продукти, включително алткойните Cosmos (ATOM) и Fantom (FTM).“ ‘Активи под разглеждане’ изброява някои цифров...
ЯНУ. 27, 2022 11:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пет нови алткойна скочиха значително, след като бяха изброени от Coinbase

В ново съобщение борсата казва, че пет алткойна с ниска пазарна капитализация ще започнат да се търгуват на Coinbase Pro, след като бъдат изпълнени подходящи условия за ликвидност.Cryptex Finance е Ет...
ЯНУ. 26, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Stellar споделят вълнуващи планове за 2022 г.

Следователно в нея се заявява, че като част от стратегията си за 2022 г., Stellar Development Foundation (SDF), организация с нестопанска цел, разкрива своя ангажимент да подкрепя развитието на смарт ...
ЯНУ. 27, 2022 10:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна банка сподели алармиращо предупреждение за крипто пазарите

Те твърдят, че редица фактори могат да доведат до това, че цените на криптовалутите ще останат по-ниски в продължение на години.Според Business Insider анализаторите на UBS казаха в бележка до клиенти...
ЯНУ. 26, 2022 00:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света