НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Дали цената на Cardano ще се срине?

АВГ. 4, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Дали цената на Cardano ще се срине?

Основателят на Cardano (ADA) Чарлз Хоскинсън отхвърли техническия анализ, публикуван от Питър Бранд, предполагащ, че цената на ADA скоро може да спадне значително, след като формира модел, подобен на този, който Лайткойн направи през 2018 г.

В сесия за въпроси Хоскинсън отхвърли техническия анализ, като предположи, че пазарите вече са твърде сложни, за да може да работи. 


Думите му дойдоха в отговор на Питър Бранд, който показа модел на глава и рамене, който се е образувал в графиката на ADA.Моделът на глава и рамене изглежда като “базова линия с три върха”, като този в средата е най-високият, а другите два са близки по височина - образувайки нещо, което прилича на глава и рамене.


В техническия анализ моделът на главата и раменете се използва за предсказване на обръщането на тренда от бичи към мечи и “се смята, че е един от най-надеждните модели на обръщане на тренда”.


Хоскинсън отбеляза, че предсказанието на Бранд е “стриктно технически, а не фундаментален анализ, основан на неговата интерпретация на произволни графики“. 


Той добави, че пазарите в днешно време са твърде развити, за да може да работи такъв анализ.


“Техническият анализ работи добре преди компютрите и когато хората търгуваха с известна степен на интуиция или заедно с фундаменталния анализ. В епохата на кванти и модели на черна кутия с AI и големи данни и тези неща, да гледаш обикновена графика със свещи, няма никакъв смисъл.”


Хоскинсън потвърди, че след хард форка Alonzo интелигентните договори ще бъдат налични в мрежата на криптовалутата, и добави, че с времето инфраструктурата на Cardano само ще се подобри.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този алткойн се покачва след листинг на Coinbase

Adventure Gold (AGLD), който е родният крипто актив на Loot Project, който сега е листнат в Coinbase Pro.Проектът пусна незаменими токени “Loot Bag” (NFT), които по същество представляват текстови фай...
СЕП. 21, 2021 22:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Dogecoin милионерът' загуби половин милион долара

Някои статистики за загуби от DogecoinКонтесото написа в Twitter, че тъй като мнозина го упрекват, че е показал портфолиото си само когато DOGE е нагоре, той е готов да демонстрира и загубите си от кр...
СЕП. 21, 2021 18:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е ценна книга, според известният трейдър Питър Бранд

Като се има предвид това, регулаторната несигурност, свързана с криптовалутата, създадена от Ripple, няма да попречи на търговеца ветеран да я притежава "при правилните обстоятелства".Бранд, дългогоди...
СЕП. 21, 2021 14:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света