НАЧАЛО Други

Capitrade Launchpad - пионер на Luna DeFi платформите

ЯНУ. 26, 2022 15:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Capitrade Launchpad - пионер на Luna DeFi платформите

Capitrade Launchpad има за цел да бъде пионерът на базирани на Luna децентрализирани платформи за набиране на средства

Операционното ниво и механизъм на Capitrade Launchpad гарантират, че всяко ниво се разпределя. Capitrade Ventures изгради отлични връзки с влиятелни лица и маркетинг партньори, което доведе до последователен поток от добре финансирани крипто проекти.


Capitrade IDO Launchpad


Едно от най-трудните препятствия за преодоляване като предприемач е финансирането. 


За щастие, Capitrade Ventures IDO Launchpad е логична еволюция на процеса на набиране на средства чрез крипто. Архитектурата е сравнима с IEO. Основното разграничение е, че както предприемачът, така и инвеститорът използват децентрализирана платформа на трета страна.


Capitrade launchpad има желание да си сътрудничи със стартиращи инкубатори и ускорителни центрове със своята партньорска и общностна мрежа. Целта е да се намерят и да се свържат нови стартиращи компании на Luna Ecosystem с най-голям потенциал за разрастване.


Интегриране на Етериум, Polkadot и BSC


В допълнение към подкрепата на Luna проекти, Capitrade ventures ще се съсредоточи върху интегрирането на мрежите Етериум, BSC и Polkadot за по-адаптивен тип пул и критерии за whitelist. Той вече е изградил прототип на централизирано решение.


Децентрализираният Launchpad от следващо поколение ще бъде създаден с помощта на най-добрите индустриални стандарти на DeFi сектора, осигурявайки сетълмент в реално време, първокласна сигурност, оперативна съвместимост,ю и истинска децентрализация.


IDO дарения в местни токени


Capitrade launchpad ще хоства IDO както за полезност, така и за сигурност. Той ще приема дарения на IDO в собствените токени Capitrade и по-популярните ADA, ETH и одобрени стабилни монети.


Capitrade предлага децентрализиран IDO launchpad. Количеството $CDE токени в портфейла на потребителя определя колко вероятно е те да бъдат включени в белия списък (whitelist).


Потребителите на протоколи трябва да участват в гласуването за концепции за управление на протокола. Договорът за управление позволява на потребителите да предлагат и гласуват за подобрения на протокола. Capitrade ще позволи на потребителите ръчно да горят токени, като по този начин намаляват монетите в обращение.


Освен това ще ограничи размера на басейна в зависимост от искането на IDO-то. То ще бъде на принципа FCFS (First Come First Serve). Притежателите на токени ще получат разпределенията, на които имат право по повод изгарянето им на токени. Това увеличи ексклузивността на белия списък на IDO в Capitrade.


За Capitrade Launchpad


Capitrade е децентрализирана платформа за набиране на средства и ускорител за стартиране, изграден на Luna. Той напълно поддържа собствени токени на Luna и предоставя мощни DeFi функции, изисквани от новите приложения.


Социални медии:

TWITTER - https://twitter.com/capitrade_cc

NEWS CHANNEL - https://t.me/capitradeventure

CRUNCHBASE - www.crunchbase.com/organization/3f82b77d-9fc8-4015-8dde-cad4c2b58820

Project Founder - Eric James https://www.crunchbase.com/person/eric-james-c776


Тази статия е спонсорирано съдържание!

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Други новини

Какво правят китовете, за да трупат приходи дори по време на висока волатилност?

Тъй като тези потребители имат повече ликвидност за разпространение, те са по-нетърпеливи да се възползват от yield-farming с нисък риск. Тези опции обаче са достъпни за всеки, независимо колко крипто...
МАЙ. 16, 2022 20:43 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Square Enix обмисля сериозни инвестиции в Web3 пространството

Square Enix (SE) е японски разработчик на игри с $3 милиарда активи под управление, според последния отчет за приходите на компанията. Фирмата притежава Final Fantasy и продаде франчайза на Tomb Raide...
МАЙ. 16, 2022 06:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Galaxy Digital очакват $300 милиона в загуби през второто тримесечие

Всеобхватният доход на една компания обикновено е сума от нейния нетен доход и печалбите или загубите, които все още не са реализирани. Тази скорошна новина изглежда е предупредителен знак за инвестит...
МАЙ. 15, 2022 12:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Акциите на Robinhood скочиха с 30% след придобиването на дял от основателя на FTX

Новината беше добре приета от пазара, като цената на акциите на Robinhood (HOOD) първоначално се повиши с над 30%. Към момента на публикуване цената се установи до 24% печалба.Според зявление до Комис...
МАЙ. 13, 2022 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света