НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Анализатор прави изненадваща прогноза за крипто пазара

СЕП. 15, 2021 00:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Анализатор прави изненадваща прогноза за крипто пазара

Популярният крипто стратег Никълъс Мертен не е убеден, че прогнозите на другите анализатори за продължителността на бичият пазар са особено точни.

Търговецът казва на своите абонати в YouTube, че други крипто ентусиасти вярват, че настоящият цикъл скоро ще приключи, като Биткойн (BTC) ще се покачи до $100,000 до края на годината.


Най-големият крипто актив по пазарна капитализация се търгува малко над $46,400 към момента на публикуване, според данни от CoinMarketCap.


Мертен, подобно на много други анализатори, твърди, че пазарните цикли “узряват и се удължават”, като прогнозира, че настоящият цикъл ще продължи най-рано до ноември или декември 2022 г.


“Мисля, че това е много разумен начин да се разиграе и това изисква пазарна капитализация от $10 трилиона - 5 пъти оттук.”


Анализаторът подчерта, че пазарът на криптовалути навлиза в мейнстрийма, което прави прогнозата му особено правдоподобна. Според него, зададения срок за това увеличение е разумен и постижим. 


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Този алткойн скочи с 250% след листинг на Binance

Общата капитализация на крипто пазара е $2.097 трилиона към момента на публикуване, според CoinMarketCap. Ако пазарният дял на Биткойн в крипто пространството остане постоянен, 5-кратно увеличение може да означава, че флагманската криптовалута може да скочи над $200,000 до края на следващата година.


Мертен също прогнозира, че общата пазарна капитализация ще набере някаква инерция през “следващите месеци”, тъй като крипто е “в разгара на бичия пазар”.


“Важното е, че пазарната капитализация на алткойните е нагоре... това за мен е гаранция, че сега не сме в мечи пазар.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (4)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето какво следва за тези три криптовалути, според Майкъл Ван де Поуп

В нова пазарна актуализация Ван де Поуп казва, че Биткойн наскоро си възвърна ключова ценова област, което показва, че активът се подготвя за ново рали.“Вчера имахме красив повторен тест, така че цена...
СЕП. 19, 2021 00:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е единствената криптовалута на институционално ниво, според Майкъл Сейлър (видео)

В ново интервю за Bloomberg, Сейлър заяви, че Биткойн (BTC) е в собствена лига, тъй като разделя всички крипто активи в три различни категории."На пазара има три неща - има първокласен актив, актив от...
СЕП. 18, 2021 20:23 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света