НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Aave и Avalanche бележат значително постижение

ОКТ. 6, 2021 19:01 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Aave и Avalanche бележат значително постижение

След като Aave беше внедрен в блокчейна Avalanche (AVAX), стойността на депозираните активи по популярния протокол за кредитиране се увеличи с $1 милиард само за няколко часа.

Екосистемата на Avalanche се разширява, тъй като мрежата става свидетел на голям приток на внимание и ликвидност, всички подсилени от сериозни стимули.


Приток на ликвидност


Aave стартира на Avalanche - заедно с $20 милиона в AVAX стимули”, се казва в туита на мрежата, приветствайки внедряването на протокола за кредитиране.В рамките на часове след старта беше отбелязан впечатляващ приток на ликвидност, като общата стойност на Aave (TVL) на Avalanche надхвърли $1 милиард.TVL на Avalanche може да продължи да се увеличава, тъй като Avalanche Bridge (AB) позволява прехвърляне на активи към и от Етериум (ETH).


Понастоящем Aave записва около $15.17 милиарда в TVL, от които $12.18 милиарда са на Етериум, $1.98 милиарда на Polygon (MATIC), а отскоро $1.01 милиарда на Avalanche, според данни на DeFi Llama.


Понастоящем TVL на Avalanche е $4.4 милиарда, като лъвският дял са родните му протоколи. Пазарът на кредити BENQI записва $1.19 милиарда, докато Trader Joe DEX следва с $1.17 милиарда в TVL.


Стимули и Dapps


С производителност, позволяваща повече от 4,500 транзакции в секунда (TPS), Avalanche се позиционира като бърз и енергийно ефективен конкурент сред блокчейн мрежите с Proof of Stake (PoS).


Напоследък TVL на Avalanche отбеляза значителен ръст, особено след стартирането на новата програма за стимулиране на DeFi на протокола.


Наречен Avalanche Rush, програма за безвъзмездни средства за добив на ликвидност и airdrop на стойност $180 милиона беше стартирана с цел да включи някои от най-добрите DeFi протоколи към мрежата, Aave и Curve за начало.


Aave дава възможност на потребителите да заемат крипто, като същевременно предлага атрактивни лихви по депозити, а Curve, пула за ликвидност за борси, базиран на Етериум, улеснява търговията със стабилни монети.Стимулът последва пускането на AB, технология за пресичане между вериги, която прехвърля активи между блокчейни.


Avalanche Rush, в комбинация с AB, трябва да осигури силни стимули за ликвидност и безпроблемно потребителско изживяване за протоколи в рамките на екосистемата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (4)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Лайткойн (LTC) бележи силен старт на декември

Всъщност инвеститорите в 'сребърната криптовалута' претърпяха загуби и монетата преобърна целия си растеж от първата половина на месеца.Но през декември Лайткойн (LTC) може да види отскок, ако не загу...
ДЕК. 1, 2021 15:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Algorand може да види значителна активност

Borderless Capital иска да използва своя фонд от $500 милиона, за да подкрепя проекти, захранващи "следващото поколение" децентрализирани проекти в блокчейна на Algorand.Фирмата за рисков капитал Bord...
ДЕК. 1, 2021 14:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bancor представя нови стейкинг пулове и нов защитен механизъм

Bancor е основан през 2017 г. и е първият DeFi протокол, който въвежда AMMs в блокчейна. Базираната на Етериум платформа за обмен и кредитиране също така позволява на потребителите да печелят награди ...
ДЕК. 1, 2021 18:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale стартира Solana тръст

Компанията вече има близо $54 милиарда общи активи под управление.Новият тръст, който е 16-ият крипто инвестиционен продукт на компанията, ще инвестира единствено в Solana (SOL). Главният изпълнителен...
ДЕК. 1, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света