Home

Cardano: Въпреки спада ADA изпревари над 5,000 криптовалути

13.06.2023 9:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano: Въпреки спада ADA изпревари над 5,000 криптовалути

Cardano се е издигна със 116 места, превръщайки се във водещият алткойн на пазара въз основа на социалната и пазарната активност.

Обикновено платформата за крипто-социално разузнаване, която спомена за тази новина, LunarCrush, измерва позицията, като използва разработения от самата нея алгоритъм “Altrank”.

Altrank на LunarCrush е разработен, за да измерва притегателната сила на общността и значимостта на криптовалутата на пазара, в сравнение с други активи.

Въпреки това ADA нямаше да успее да прескочи други алткойни до водещата позиция, ако не беше приносът на нейната общност, като се имат предвид предизвикателствата, пред които токена е изправен напоследък.

По данни на LunarCrush социалните ангажименти на ADA са се увеличили със 71.4% в рамките на вчерашния ден. Този подем означава, че взаимодействието на общността в множество социални източници се е подобрило повсеместно.

Друг аспект на екосистемата на Cardano, който допринесе за това, беше цената на ADA. През последните седем дни стойността на ADA се обезцени с 21.4%. През последните 24 часа обаче цената отбеляза леко повишение, като към момента на писане на статията се търгува за $0.27.

Поради повишаването на цената се промениха и настроенията към ADA. Допълнителната оценка на LunarCrush показа, че бичите настроения надделяха над мечите възприятия на пазара.

Към момента на изготвянето на статията метриката на бичите настроения се повиши с 50.9%, докато противоположният ѝ показател се беше повишил със 26%. Това означава, че пазарните участници са радостни относно краткосрочното ценово действие на ADA.

Що се отнася до общата заключена стойност (TVL) на Cardano, състоянието не се е променило през последните седем дни. Въпреки че проектът наскоро достигна крайъгълен камък в това отношение, той спадна с 14.48% в рамките на вчерашния ден.

TVL служи като мярка за състоянието на даден протокол. Освен това отчита уникалните депозити на смарт договори. Така че, когато в заключените протоколи постъпва ликвидност, TVL се увеличава. От друга страна, TVL спада, когато инвеститорите задържат депозитите си.

Освен това публичните хранилища в GitHub са намалели, както показва активността на разработчиците. Според Santiment активността на разработката на Cardano е спаднала до 84.6. Като проект, който последователно се отличава на този фронт, спадът означава, че разработчиците са се отдръпнали от подобряването на мрежата.

В друго положително развитие броя активни адреси също се повиши. Когато този показател намалее, това означава, че редицауникални адреса не участват активно в транзакции.

Когато метриката е в състояние като това на ADA, това е знак, че полезността на токена нараства. И впоследствие потребителите се възползват от нея, като посещават блокчейна и извършват транзакции.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

EigenLayer се подготвя за премахване на важни ограничения

Протоколът за повторен стейкинг на EigenLayer се подготвя за предстоящото премахване на ограниченията за прехвърляне на неговия токен EIGEN, което е предвидено за 30 септември.

24.09.2024 12:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Telegram ще споделя данни за потребителите с властите

Приложението Telegram, известно със своя ангажимент към неприкосновеността на личнните данни на потребителите, сега ще започне да споделя IP адресите и телефонните номера на потребителите с властите.

24.09.2024 11:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Съдът оспорва отказа на SEC за създаване на по-ясни крипто регулации от Coinbase

Апелативният съд на САЩ за Трети окръг постави под въпрос мотивите на Комисията по ценните книжа и фондовите борси за отхвърляне на иска на Coinbase за по-ясни правила за криптовалутите.

24.09.2024 10:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Гари Генслер ще отговаря на въпросите на Конгреса – какво да очакваме?

Крипто пазарът е под напрежение, тъй като председателят на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) Гари Генслер се подготвя да даде показания пред Конгреса тази седмица.

24.09.2024 10:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.