Home

YouTube звезда разкрива за голяма инвестиция в Биткойн

10.09.2021 20:40 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
YouTube звезда разкрива за голяма инвестиция в Биткойн

Популярният ютубър MrBeast заяви, че държи по-голямата част от крипто портфолиото си в Биткойн.

Джими Доналдсън, известен като MrBeast, се прочу в YouTube с това, че прави много скъпи видеоклипове, като например раздаването на милиони долари на случайни хора по улицата. MrBeast може да се похвали с над 60 милиона абонати като неговите видеоклипове получават милиарди гледания.

Също така бизнесмен и филантроп, прочутият ютубър инвестира в крипто. Според скорошното му разкритие се оказва, че той всъщност има значителни инвестиции в Биткойн (BTC). 23-годишният младеж е инвестирал в различни продукти в крипто пространството. Освен Биткойн, MrBeast инвестира и в NFT. YouTube звездата разкри, че е купил известните CryptoPunks NFT,  след което ги е продал и вложил приходите във VeeFriends на Гари Вайнерчук.

Говорейки с YouTube колегата си Логан Пол, MrBeast разкри, че е направил 20-30x от продажбата на CryptoPunks. По време на интервюто в подкаста на Пол – Impaulsive – Mr. Beast каза, че за пръв път е влязъл в проекта, когато Вайнерчук му го споменава по време на разговор през февруари. Пол потвърди, че е инвестирал и в проекта, за който е говорил в своя Twitter – наред с другите им приятели, които са присъствали на разговора с Вайнерчук.

Биткойн и други крипто инвестиции

MrBeast е относително активен в крипто пространството, както много други известни ютубъри. Въпреки че не желае да говори за стойността на инвестициите си, MrBeast потвърди, че е вложил $1.5 милиона в Биткойн.

Той също разкри по време на интервюто, че е инвестирал в 8 CryptoPunks NFT по-рано през годината, които вече не притежава. Въпреки, че сподели за точната бройка на токените, Доналдсън не разкрива за колко са били продадени.

ПРОЧЕТИ ОЩЕИма голям приток на Биткойн (BTC) към определени борси

Това, че е активен в крипто пространството, също е довело до някои забележителни партньорства и инвестиции за ютубъра. По-рано през май MrBeast инвестира в XCAD, пазар, който позволява създаването на NFT с един клик. Те са предназначени да бъдат използвани от създателите на съдържание за осигуряване на приходи от тяхното съдържание.

MrBeast си партнира и с Coinbase. Партньорство, при което потребителите, използвали неговия код, получават $10 в Биткойн на борсата. Но най-забележимо е участието на звездата в Refinable. Последващ срив в цената на проекта накара последователите да обвинят ютубъра, че им рекламирал т.нар. ‘пъмп и дъмп’ схема. MrBeast досега не е коментирал нито едно от тези обвинения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Краткосрочните притежатели на Биткойн демонстрират признаци на слабост

Андре Драгош от Bitwise обърна внимание на тревожна тенденция в спот борсите за Биткойн, отчитайки спад в нетните обеми на покупките през последните три дни.

05.10.2024 10:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Кредиторите на FTX от еврозоната са готови за получаване на дължимите суми

Кредиторите на FTX в еврозоната ще получат плащания в евро въз основа на цените при затваряне на пазара през 2022 г., плюс такси за обработка в размер до 30%.

05.10.2024 9:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Кой е най-големият фактор за траекторията на цената на Биткойн?

От март насам цената на Биткойн отбеляза значителни корекции, които се дължат главно на значителни разпродажби от страна на китовете, както и на отключването на токени, което увеличи предлагането на алткойните.

05.10.2024 9:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Добра възможност за покупка ли е скорошният спад на Биткойн?

BTC и целият крипто пазар отбелязаха значителен спад, откакто се появиха новините за бомбардировката на Иран над Израел.

05.10.2024 8:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.