НАЧАЛО Алткойни

68,500% скок на този алткойн за по-малко от една година

31.08.2021 17:20 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
68,500% скок на този алткойн за по-малко от една година

Един невероятен гейминг алткойн значително надминава Биткойн, Етериум и други криптовалути с голяма капитализация на фона на изключителният си възход през последните девет месеца.

CoinGecko показва, че токенът за управление на Axie Infinity (AXS) се е повишил от най-ниското си ниво от около $0.12 в началото на миналия ноември до рекордно високото ниво от $82.4 на 21-ви август. Този ход представлява зашеметяваща печалба от над 68,500% за по-малко от една година.

40-ият крипто актив по пазарна капитализация се търгува около $74 към момента на публикуване.

Axie Infinity е онлайн игра за печелене, разработена от стартъпа Sky Mavis. Играчите могат да генерират печалба чрез закупуване, развъждане и продажба на дигитални домашни любимци, известни като Axies. Всяко Axie е издадено като незаменим токен (NFT), което позволява на играчите да проверят автентичността на дигиталното същество в блокчейна.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: $400 милиона в ETH са изгорени от пускането на EIP-1559

AXS стартира в платформите за търговия с криптовалути на Coinbase по-рано този месец, което може да е допринесло за 86% скока в цената му за последните 30 дни.

Самата игра също се радва на вълна от интерес: Axie Infinity достигна над 1 милион потребители миналата седмица, според публикация в Twitter от крипто проекта.

Освен това продажбите на Axie Infinity NFT са се увеличили до над $827 милиона през последните 30 дни, според агрегатора на NFT данни Crypto Slam. Това е почти 50% от общия обем на продажбите на NFT за проекта от около $1.66 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Solana среща важна съпротива при $142 – какво означава това?

Неотдавнашният спад на пазара повлия на различни криптовалути, включително Solana (SOL), която се доближи до критично ниво на подкрепа, което е ключово за нейната бъдеща траектория.

12.05.2024 21:00 2 мин. четене

4 крипто кита започнаха да трупат големи количества от този алткойн

Данните от веригата разкриха значителни акумулации на PEPE токени от криптовалутни китове, което показва значителен интерес към актива.

12.05.2024 20:00 1 мин. четене

Този алткойн завърши успешно актуализация на мрежата си – какво се случи с цената?

Akash Network (AKT), децентрализиран алткойн за облачни изчисления, отбеляза значителен ръст от 44% след приключването на обновяването на основната мрежа на 2 май.

12.05.2024 17:00 1 мин. четене

Eigenlayer стартира процес на заявяване на EIGEN токени

Eigenlayer, протоколът за повторен стейкинг (restaking) на Етериум, започна процеса на заявяване на токени, което дава възможност на потребителите да придобият полагащите им се EIGEN токени за награди от Сезон 1, Фаза 1.

12.05.2024 14:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.