НАЧАЛО Биткойн

Анализатор прави изненадваща прогноза за крипто пазара

15.09.2021 0:40 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор прави изненадваща прогноза за крипто пазара

Популярният крипто стратег Никълъс Мертен не е убеден, че прогнозите на другите анализатори за продължителността на бичият пазар са особено точни.

Търговецът казва на своите абонати в YouTube, че други крипто ентусиасти вярват, че настоящият цикъл скоро ще приключи, като Биткойн (BTC) ще се покачи до $100,000 до края на годината.

Най-големият крипто актив по пазарна капитализация се търгува малко над $46,400 към момента на публикуване, според данни от CoinMarketCap.

Мертен, подобно на много други анализатори, твърди, че пазарните цикли “узряват и се удължават”, като прогнозира, че настоящият цикъл ще продължи най-рано до ноември или декември 2022 г.

“Мисля, че това е много разумен начин да се разиграе и това изисква пазарна капитализация от $10 трилиона – 5 пъти оттук.”

Анализаторът подчерта, че пазарът на криптовалути навлиза в мейнстрийма, което прави прогнозата му особено правдоподобна. Според него, зададения срок за това увеличение е разумен и постижим. 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Този алткойн скочи с 250% след листинг на Binance

Общата капитализация на крипто пазара е $2.097 трилиона към момента на публикуване, според CoinMarketCap. Ако пазарният дял на Биткойн в крипто пространството остане постоянен, 5-кратно увеличение може да означава, че флагманската криптовалута може да скочи над $200,000 до края на следващата година.

Мертен също прогнозира, че общата пазарна капитализация ще набере някаква инерция през “следващите месеци”, тъй като крипто е “в разгара на бичия пазар”.

“Важното е, че пазарната капитализация на алткойните е нагоре… това за мен е гаранция, че сега не сме в мечи пазар.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Dogecoin продължава да доминира пазара на меме криптовалутите – какво ни очаква в бъдеще?

Dogecoin (DOGE), меме криптовалутата, остава в центъра на вниманието по време на продължаващото възстановяване на пазара, демонстрирайки забележителни печалби, тъй като се стреми да надмине нивото на съпротива от $0.20.

05.05.2024 23:00 2 мин. четене

Ценни книжа ли са Етериум и XRP? Ето какво мисли директора на Ripple

Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е в постоянен конфликт с крипто индустрията, особено по отношение на класификацията на определени криптовалути.

05.05.2024 22:00 2 мин. четене

Cardano: Последни развития и перспективи за бъдещето

През април InputOutput, организацията зад блокчейн разработката на Cardano (ADA), разкри старта на пет проекта чрез социалната мрежа X.

05.05.2024 20:00 2 мин. четене

Партньорството между Cardano и Биткойн Кеш е възможно според Чарлс Хоскинсън

Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano (ADA), наскоро проучи интереса към потенциално сътрудничество с Биткойн Кеш (BCH).

05.05.2024 13:01 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.