НАЧАЛО Биткойн

Cash App пуска нова функция за получаване на заплати в Биткойн

09.04.2022 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cash App пуска нова функция за получаване на заплати в Биткойн

Приложението Titan Cash за мобилни плащания пуска нова функция, която ще позволи на потребителите да получават плащания в Биткойн.

Говорейки на конференцията за Bitcoin 2022 в Маями, ръководителят на крипто продукта на Cash App Майлс Сутър казва, че приложението за плащания е пуснало своята функция, която позволява на клиентите незабавно да конвертират своите директни депозити в най-големия крипто актив по пазарна капитализация безплатно.

“За да направим Биткойн по-приет, ​​ние започваме да въвеждаме ‘Платено в Биткойн’, прост и напълно безплатен начин за автоматично инвестиране на заплатата в Биткойн…

Вече имаме значителен брой клиенти, които получават повтарящи се заплати в приложението Cash.


С две докосвания те вече ще могат да избират процент между един и сто [и] фиатът, преминаващ през ACH релсите, ще бъде превърнат в красиви BTC безплатно.”

Прочети Още: Santiment споделя предупреждение за крипто пазара

Сутър назова още две други функции, свързани с крипто, които Cash App ще пусне. 

Първо, той споменава ‘Bitcoin Roundups’, който позволява на потребителите със специфични дебитни карти, свързани с програмата, да закръглят плащанията до най-близкия долар и да купуват BTC с разликата.

“Bitcoin Roundups е лесен и напълно безплатен начин за автоматично инвестиране на вашата резервна сума от транзакциите с пари в Биткойн. 

Всичко, което трябва да направите, е да имате безплатна карта за персонализиране, да активирате Roundups и да изберете Биткойн. Това е.”

След това Сутър се позовава на Lightning Network, протокола за плащания на BTC. Той казва, че потребителите вече ще могат да изпращат Биткойн чрез Lighting Network, която стана съвместима с приложението Cash през януари, когато позволи на потребителите да получават BTC.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн китовете са натрупали BTC за близо $3 милиарда в рамките на ден

Според главния изпълнителен директор на CryptoQuant Ки Йън Джу, Биткойн (BTC) китовете са акумулирали токени на стойност приблизително $3 милиарда само в рамките на 24-часов прозорец.

06.05.2024 7:30 1 мин. четене

Ето кога може да очакваме параболичният възход на Биткойн според анализатор

Checkmate, добре известен анализатор в крипто общността, споделя прозрения за текущото състояние на пазарния цикъл на Биткойн.

06.05.2024 6:00 2 мин. четене

Да държиш Биткойн е като да закопаеш златото си в земята – Нуриел Рубини

Известният икономист Нуриел Рубини отново изрази силни критики към Биткойн (BTC), хвърляйки съмнение върху неговата децентрализация, сигурност и мащабируемост.

05.05.2024 11:00 2 мин. четене

Биткойн може да започне да се насочва към нови върхове – Питър Бранд

Известният търговец Питър Бранд разпали значителен дискурс в общността на криптовалутите с най-новата си прогноза, показваща, че Биткойн (BTC) може потенциално да преразгледа предишните си върхове, ако се придържа към традиционния бичи модел.

05.05.2024 9:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.