Home

Поредната крипто борса закрива операциите си

12.10.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Поредната крипто борса закрива операциите си

Още една крипто борса обяви, че ще прекрати дейността си, като планира да прекрати всички операции до 30 ноември.

Базираната в Сингапур борса за криптовалути Fairdesk разкри, че ще прекрати дейността си на 30 ноември 2024 г. Известието бе потвърдено по-късно чрез официално прес-съобщение. Компанията посочи развиващите се политики и промените в индустрията като основни причини за спирането, въпреки стабилния си растеж от старта през 2021 г.

Известен с това, че обслужва потребители в САЩ и Канада, решението на Fairdesk да прекрати дейността си изненада мнозина, особено след като изглеждаше, че борсата функционира нормално до изявлението си на 10 октомври. Интересно е, че в профила на компанията в платформата X.com все още бяха обявени свободни работни места по време на известието за закриване.

Преди това анализаторите бяха похвалили Fairdesk за силните ѝ протоколи за сигурност и конкурентните такси, но бяха изразени опасения относно спазването на нормативните изисквания, които сега изглежда са изиграли роля в решението.

Според Fairdesk потребителите имат срок до 17 октомври да уредят сметките си, като всички фючърсни и спот позиции ще бъдат затворени до тази дата. След това ще бъдат достъпни само тегления до окончателното затваряне през ноември.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Съосновател на Ripple дари $1 милион в XRP за кампанията на Харис

Крис Ларсен, председателят на Ripple, направи важен ход, дарявайки $1 милион в XRP, за да подкрепи Камала Харис в президентската ѝ кампания.

12.10.2024 12:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Директорът на JPMorgan отправи сериозно предупреждение за глобалната икономика

Главният изпълнителен директор на JPMorgan Джейми Даймън отправи сериозно предупреждение за надвисналата заплаха от глобална рецесия, въпреки че продължава да критикува Биткойн и други криптовалути.

12.10.2024 11:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Worldcoin обяви ново важно партньорство

Worldcoin (WLD) разкри сътрудничеството си с Dune Analytics за повишаване на прозрачността и достъпността на данните за предстоящия блокчейн от втори слой – World Chain.

12.10.2024 9:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Arkham Intelligence планира да стартира собствена крипто борса

Съобщава се, че Arkham Intelligence, платформа за крипто анализ, се готви да стартира собствена борса за деривати следващия месец, за да се конкурира с лидера в бранша Binance.

12.10.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.