Home

WalletConnect стартира Connect Token с Airdrop в мрежата на Optimism

17.09.2024 18:30 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
WalletConnect стартира Connect Token с Airdrop в мрежата на Optimism

WalletConnect се подготвя да представи своя нов Connect (WCT) токени в мрежата Optimism OP Mainnet, която е мрежа от втори слой на Етериум.

Компанията планира да разпространява токена чрез airdrop събитие от 24 септември.

Токенът WCT представлява ключов етап в стратегията за децентрализация на WalletConnect, насочена към стимулиране както на икономическите стимули, така и на управлението в рамките на нейната екосистема. Airdrop-ът ще бъде насочен към разнообразна група, включваща крайни потребители, портфейли, приложения и участници в мрежата.

Под новото си име Reown и продължавайки да работи с главния изпълнителен директор Джес Хулгрейв, WalletConnect ще пусне 1 милиард WCT токена, като 185 милиона от тях ще бъдат разпределени за първата фаза на airdrop-ът.

За да участват, потребителите трябва да се регистрират, като свържат своите портфейли, акаунти в GitHub и имейл адреси, като допустимостта се основава на активното участие и приноса. Първоначалната airdrop фаза ще приключи на 11 октомври, а токените ще бъдат разпределени въз основа на историческата активност.

Първоначално WCT токените няма да могат да се прехвърлят, за да се запази стабилността на мрежата, като потенциалната възможност за прехвърляне в бъдеще ще зависи от решенията за управление на общността. Фондация WalletConnect ще управлява растежа и сигурността на протокола, подпомагана от оператори на първоначални възли като Consensys и Ledger.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кой крипто проект се очертава като основен конкурент на Solana според експерт

Раул Пал, главен изпълнителен директор на Real Vision и виден макро анализатор, е идентифицирал блокчейн от първи слой, който според него може да стане доминиращ в крипто пространството.

19.09.2024 19:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Водеща финансова институция в Германия навлезе в крипто сектора

Commerzbank, една от водещите финансови институции в Германия, официално навлезе на пазара на криптовалути, като вече предлага попечителски услуги и търговия, след като години наред наблюдаваше отблизо сектора.

19.09.2024 17:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Крипто трейдър реализира огромна печалба от инвестиция в меме монета

Търговец на криптовалути превърна инвестиция от $800 в $400,000 само за една седмица, търгувайки с токена Moo Deng (MOODENG).

19.09.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Прогноза за цената на XRP от експерт

Ripple, реномирана финтех компания, известна с постоянните си иновации и партньорства, се бори да отрази растежа си в цената на своята криптовалута XRP през последните седем години.

19.09.2024 7:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.