НАЧАЛО Прессъобщения

Защо тази криптовалута може да увеличи вашия пасивен доход с 10x за година?

октомври 29, 2023 20:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо тази криптовалута може да увеличи вашия пасивен доход с 10x за година?

Мнозина се интересуват от криптовалути, които могат успешно да генерират печалби в продължение на години.

В крайна сметка това е най-добрата алтернатива на дивидентите от акции, така че не е случайно, че всички очи са вперени в индустрията, която показва най-голям растеж въпреки рецесията и други тревожни факти, свързани със световната икономика.

И тук идва времето да се спомене Bitcoin Minetrix – една от най-печелившите криптовалути за пасивен доход. Но защо е така? Нека видим в следващите редове.

Цената на Биткойн се увеличава – с това и стойността на добива на BTC

Цената на Биткойн продължава да радва пазара, като наскоро премина ключовата психологическа граница от $30,000 (в момента се търгува на около $34,600). Тази стойност е резултат от над 22% ръст на седмична база, което отразява оптимизма и вярата на инвеститорите в криптовалутата.

Такъв тип ръст често се предизвиква от различни фактори – от общите икономически ситуации до новините, свързани Биткойн халвинга, който е след по-малко от 6 месеца. Но едно е сигурно, високата цена на Биткойн директно корелира със стойността на добива на криптовалутата.

С увеличаването на цената на Биткойн, добивът на тази валута става все по-печеливш, особено за тези, които вече са инвестирали в необходимата техника и инфраструктура. Това е отлична новина за платформи като Bitcoin Minetrix, които се фокусират върху добива на Биткойн. Участниците в тази платформа могат да очакват увеличение на своите награди, поради повишената цена на добивания Биткойн.

Stake-To-Mine – успешната концепция, която може да увеличи вашите пасивни доходи от крипто

Stake-To-Mine е уникална концепция, която комбинира предимствата на Proof of Stake (PoS) с добива на криптовалути като Биткойн. Тя предлага решение на многобройните проблеми, които много инвеститори и майнъри срещат в традиционния майнинг.

В основата на този подход е идеята, че вместо да инвестирате в скъпа техника и да се изправяте пред постоянните притеснения от сметките за електроенергия, можете просто да залагате, или „стейквате“, вашите токени. Това дава възможност на потребителите да участват в добива на Биткойн, без да трябва да правят големи начални инвестиции или да се изправят пред техническите изпитания на майнинга.

След като заложите своите монети, те се използват като форма на доказателство за вашето участие в системата. С други думи, вие допринасяте към сигурността и стабилността на мрежата, като в замяна получавате награди във формата на нови монети. Това осигурява пасивен доход от вашите криптовалути, без необходимостта от активно участие или наличието на физическа техника.

Тази концепция предлага и други предимства като по-голяма децентрализация, тъй като повече хора могат да участват в процеса, и по-голяма прозрачност, като намалява риска от централизирани атаки или манипулации на пазара.

Как се осъществява облачния майнинг от Bitcoin Minetrix?

Облачният майнингът е сектор, който за съжаление се характеризира с множество измами и непрозрачни практики. Bitcoin Minetrix иска да промени това, като въведе модел, който се стреми да бъде справедлив и прозрачен за всички участници.

Основната концепция на Bitcoin Minetrix е да предостави платформа, която позволява на инвеститорите да участват в облачен майнинг без директното наемане или управление на хардуер. Екипът на Bitcoin Minetrix ще бъде отговорен за наемането на мощности от водещите доставчици на облачни услуги и ще се ангажира с тях, за да договори най-добри условия. Това означава, че инвеститорите ще имат достъп до висококачествени ресурси на конкурентни цени.

За да участват, инвеститорите просто трябва да “стейкнат” своите токени в платформата. След това те имат възможността да “изгорят” и обменят тези токени срещу майнинг кредити. Тези кредити представляват дял от общите производствени мощности, до които Bitcoin Minetrix има достъп.

Всеки майнинг кредит има своя стойност, която отразява количеството мощност, което представлява. На тази основа инвеститорите ще получават финансови награди, съответстващи на тяхната част от добивната дейност.

Този модел не само улеснява процеса за инвеститорите, като премахва необходимостта от директно участие в майнинг дейностите, но също така гарантира, че наградите се разпределят по справедлив и прозрачен начин. Това може да помогне на Bitcoin Minetrix да се утвърди като предпочитана платформа за облачен майнинг, която предлага достойна алтернатива на съществуващите методи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.