НАЧАЛО Прессъобщения

Защо 2024 може да бъде добра година за криптовалутите? Подгответе се от сега

ноември 19, 2023 20:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо 2024 може да бъде добра година за криптовалутите? Подгответе се от сега

2024 година вече съвсем не е далеч - остава малко повече от един месец до Нова година и инвеститорите вече започват да се замислят за това, което ги очаква след това.

Крипто пазарите обаче може да станат много “горещи”, като вече започва да се усеща вълната на промяната.

В статията ще може да проследите кои са основните причини 2024 година да бъде много добра за криптовалутите, както и една монета, която може да се окаже най-големият победител в краткосрочен план – Bitcoin ETF токенът.

Защ криптовалутите може да изригнат догодина?

Има няколко причини да смятаме, че криптовалутите могат да изпитат значителен ръст през следващата година. На първо място, 2024 г. се очаква да е годината на следващия Биткойн халвинг – събитие, което намалява наградата за добив на нови блокове на половина и традиционно води до намаляване на предлагането на нови монети на пазара. Исторически погледнато, халвингът е бил предвестник на бичи пазарен цикъл, като инвеститорите очакват намаляването на предлагането и потенциалното увеличение на цената.

Второ, има очаквания, че Биткойн може да получи одобрение за спотови борсово търгувани фондове (ETFs) в началото на годината. Такова развитие би могло значително да увеличи търговския обем и да привлече нови институционални и други инвеститори, което би допринесло за повишаването на ликвидността и цената на Биткойн.

Aлтернативите на Биткойн обикновено печелят от растежа на лидера на пазара и си проправят път след неговите постижения. Увеличаващото се приемане и иновации в пространството на алткойните могат да доведат до разширяване на цялата екосистема. Тези алткойни често предлагат различни технологии и употреби, които могат да привлекат специфични сектори на пазара и да създадат свои собствени бичи тенденции.

Взети заедно, тези фактори предполагат, че може да има силно основание за оптимизъм относно перспективите на криптовалутите за следващата година.

Bitcoin ETF – навярно най-добрата алтернатива на Биткойн, която да купите сега?

Bitcoin ETF токенът според мнозина се очертава като една от най-добрите алтернативи на Биткойн на пазара днес, особено за тези, които са насочени към спекулативни активи. С неговата изключително ниска цена от $0.0054, токенът предлага на инвеститорите възможност за вход на пазара, която може да не се появи отново скоро, особено като се има предвид очакваното увеличение на стойността след края на уикенда.

Този токен не само че представлява инвестиционна възможност при ниска начална стойност, но също така предлага значителен потенциал за ръст. Първият милион е често посочван като най-трудния за достигане в контекста на инвестициите, но веднъж преодолян, той може да действа като катализатор за по-нататъшен ръст. Според някои крипто анализатори, $BTCETF има потенциал да удвои своето постижение за по-малко от една седмица, което подчертава възможността за бърза доходност за ранните инвеститори.

Струва ли си да закупя Bitcoin ETF и колко да инвестирам

Bitcoin ETF представлява една от новите и перспективни възможности на “горещия” бичи пазар, привличайки вниманието с уникалните си характеристики и потенциал за ръст. Ето няколко основни причини, поради които инвестицията в Bitcoin ETF може да се окаже разумно решение:

  1. С начална цена на токена от само $0.0054, Bitcoin ETF предлага възможност за придобиване на значително количество токени за сравнително малка сума пари. Това е привлекателно за инвеститорите, които търсят да оптимизират своя потенциален дял в $BTCETF с ограничен бюджет.
  2. Bitcoin ETF е тясно свързан с очакваните събития през януари, като например одобрението на спотовите Биткойн ETF-и, което може да има значително въздействие върху търсенето и цената на токена.
  3. Проектът предлага стейкинг награди с висока доходност (над 200%), което предоставя стимул за стейкване на токените и генериране на пасивен доход от крипто, допринасяйки за увеличаване на общата инвестиционна привлекателност.

Каква сума и как да инвестирам в Bitcoin ETF?

Крипто инвеститорите се различават спрямо възможностите си, затова и е трудно да определим колко точно да инвестирате в тази нова монета. Средната инвестиция в проекта варира между $660 и $940. Ето как можете и да закупите токени бързо и лесно, без нужда от регистрация.

  1. Посетете сайта на Bitcoin ETF токена
  2. Свържете крипто портфейла си с този на предварителната продажба
  3. Закупете токени, като изберете количеството и одобрите транзакцията.
  4. Стейкнете своите токени, за да увеличите своя баланс, без да влагате нови средства.
  5. Заявете токените си в края на предпродажбата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 22:02 3 мин. четене

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.