НАЧАЛО Прессъобщения

XRP планира да детронира Етериум: Tradecurve вече надминава Binance

юни 11, 2023 11:05 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP планира да детронира Етериум: Tradecurve вече надминава Binance

Витсе Уинд, разработчик и участник в XRP Ledger (XRPL), сподели мнение за разликата между екосистемите XRPL и Етериум или Етериум Виртуална Машина (EVM), свързана с въвеждането на нови идеи.

XRPL има интересни планове занапред с потенциал да детронира Етериум. От друга страна, Tradecurve, нова, иновативна хибридна борса в етапа на предварителна продажба, надмина Binance и може да увеличи стойността си 100 пъти при стартирането.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ TCRV СЕГА<<


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


XRP Ledger разкри плановете си да детронира Етериум

Решаването на проблемите, свързани с XRP Ledger, се превърна в основен приоритет и може да доведе до развитие на DeFi пространството, според Уинд. Освен това той подчерта значението на “hooks“.

Тези “hooks” ще предоставят на разработчиците празно платно, чрез което те ще могат да реализират своите идеи и творчество и ще им позволят да добавят собствена логика към сметките в протоколните вериги на XRPL. Технологията е налична в тестовата мрежа “Hooks V3“, а одитът на сигурността, който е изчерпателен, е завършен и скоро ще бъде публикуван.

Към 9 юни 2023 г. XRP се търгува на цена от $0.5247. През последните 30 дни XRP отбеляза скок в стойността си с около 15%. Само през последната седмица стойността на XRP се е увеличила с 11.2%. Като се има предвид това, ясно е, че събитията и новините около детронирането на Етериум изпратиха бичи прогнози в съзнанието на инвеститорите за XRP, но това не е единственият алткойн, който се представи доста добре.

Tradecurve надмина Binance по ръст

Tradecurve е иновативна борса и ще бъде основен конкурент на Binance, Kraken, Coinbase и други централизирани борси. Понастоящем те са изправени пред различни проблеми, например, на повечето централизирани борси (CEX), от потребителите се изисква да преминат през процеси по опознаване на клиентите (KYC) поради регулаторно съответствие, и те са ограничени в определени части на света, като същевременно имат високи такси.

Хибридната борса Tradecurve ще реши всички тези проблеми, като не изисква от потребителите да преминават през KYC, има най-ниските такси в индустрията и е наистина без граници, достъпна за всеки и навсякъде.

Потребителите могат просто да си направят сметка, да депозират криптовалута, след което ще могат да я използват като обезпечение, когато извършват сделки с криптовалута или за всеки друг дериват, наличен в платформата.

Сред другите важни характеристики на Tradecurve са високия ливъридж, започваща от 500:1, системата за VIP акаунти, защитата от отрицателен баланс и специалната академия за търговия за начинаещи. Екипът също така ще въведе консенсусен механизъм за доказателство за резервите (PoR), за да засили прозрачността.

По време на трети етап от предварителната продажба токенът TCRV се търгува на цена от $0.015. През изминалата седмица стойността се увеличи с 25%, а вече са продадени 29,617,257 TCRV токена.

Като точка за сравнение, BNB на Binance се търгува на стойност $300.87 и през последните 30 дни токенът е намалял със 7.5%. Това показва, че TCRV се е представил много по-добре от BNB през последната седмица, а анализаторите прогнозират скок в стойността от 100 пъти.

Научете повече за TCRV и бъдещето на проекта тук:

Кликнете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Следвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общност в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.