НАЧАЛО Прессъобщения

VC Spectra (SPCT) на цена от $0.055: По-разумен избор от постепенното поскъпване на NEAR Protocol (NEAR) и Polkadot (DOT)?

ноември 6, 2023 14:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
VC Spectra (SPCT) на цена от $0.055: По-разумен избор от постепенното поскъпване на NEAR Protocol (NEAR) и Polkadot (DOT)?

Разгледайте поскъпването на VC Spectra (SPCT) до $0.055 спрямо стабилния растеж на NEAR Protocol (NEAR) и Polkadot (DOT); запознайте се с най-добрите DeFi проекти и умни инвестиции.

Навлезте във финансовия разказ на водещи DeFi проекти като VC Spectra (SPCT), NEAR Protocol (NEAR) и Polkadot (DOT), тъй като те навигират в пространството на децентрализираните финанси, предлагайки интригуващи инвестиционни възможности в условията на развиваща се блокчейн екосистема.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Проучете техните отличителни стратегии и потенциалното им въздействие върху инвеститорите.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Обобщение

  • VC Spectra (SPCT) се отличава с 587.5% ръст на предварителната продажба, като цените се повишиха от $0.008 до $0.055, обещавайки възвръщаемост.
  • Стартирането на новия магазин за DApp на NEAR Protocol и интеграцията с Ethereum повишиха цената на NEAR токена с 52.58%.
  • Финансирането на Web3 Foundation в размер на $22.08 милиона повишава цената на Polkadot (DOT) с 21,89%, като се стреми да достигне $4.82 до декември.

VC Spectra (SPCT): Умен инвестиционен избор с над 500%

VC Spectra (SPCT), водещ децентрализиран хедж фонд, издълбава ниша в DeFi пространството със своя модерен протокол за управление на активи и система за търговия. VC Spectra (SPCT) е изтъкнат като най-добрата криптовалута за инвестиране чрез своята новаторска инвестиционна технология, осигуряваща стабилна възвръщаемост чрез стратегически подбор на възможности за инвестиции във финтех и блокчейн.

VC Spectra (SPCT) привлече вниманието с 500% скок в текущата си публична предварителна продажба. Нейната ориентирана към потребителя платформа, подсилена от усъвършенствани алгоритми за търговия, улеснява сигурната търговия и разнообразните инвестиционни възможности. Освен това тя набляга на сигурността, прозрачността и доходността на инвестициите, като предлага на инвеститорите и потребителите тримесечни дивиденти, обратно изкупуване на токени и достъп до нови ICO.

По време на eтап 4 на публичната си предварителна продажба токена SPCT отбеляза забележителен скок от 587.5%, като нарасна от $0.008 до $0.055. Този безпрецедентен ръст показва, че VC Spectra е на път да надмине първоначалната цел от $0.080, като експертите очакват още по-високи оценки, когато SPCT бъде листнат на големи борси.

Екосистемата на VC Spectra е подсилена от нейния roden токен, SPCT, който не само улеснява търговията и управлението на активи, но и разполага с дефлационен механизъм, който постепенно гори токени, което увеличава тяхната рядкост и цена.

И накрая, със значителен бонус върху всички депозити VC Spectra завладява светлината на прожекторите като един от най-добрите DeFi проекти, приканвайки инвеститорите да се възползват от обещаващата му траектория.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

NEAR Protocol (NEAR) разкрива dApp магазин, а цената на токените се покачва

NEAR Protocol наскоро стартира магазин за децентрализирани приложения (dApp) в рамките на своята Blockchain Operating System (BOS) в партньорство с Coin98.

Обявена на 2 ноември 2023 г., тази инициатива разширява екосистемите на втория слой на Ethereum до 7-те милиона потребители на NEAR, като подобрява потребителското изживяване в Web3. Блокчейн операционната система (BOS) на NEAR Protocol (NEAR) е удобна за разработчици, поддържа верижно-агностичен подход и позволява на разработчиците на dApp да съхраняват фронт-енд код в блокчейна.

Това стратегическо развитие значително повиши доверието на инвеститорите, което доведе до увеличение на токена Near Protocol (NEAR). Цената на NEAR се повиши рязко с 52.58%, като между 20 октомври и 2 ноември нарасна от $1.006 на $1.535.

Пазарните експерти са оптимистично настроени за тази тенденция, като предполагат, че цената на Near Protocol (NEAR) потенциално може да достигне $2 до 11 декември 2023 г.

Ръст на Polkadot (DOT), тъй като Web3 Foundation инвестира $22 милиона

На 10 октомври 2023 г. Web3 Foundation обяви ключова програма за финансиране на стойност $22.08 милиона, насочена към мрежата на Polkadot (DOT). Тази програма ще даде тласък на екосистемата Polkadot чрез подкрепа на стратегически проекти през 2024 г.

Тази инвестиция има за цел да инкубира и ускори иновативни проекти в пространството на Polkadot (DOT), които биха могли да предефинират бъдещето на децентрализираните приложения и управление. Подкрепяйки тези начинания, Foundation Web3 потвърждава ангажимента и визията си за мащабируема, оперативно съвместима и сигурна мрежа.

Сътрудничеството доведе до бичи ефект върху цената на Polkadot, тъй като DOT се повиши от $3.805 до $4.638 между 10 октомври и 3 ноември. Този скок бележи 21.89% увеличение на цената на Polkadot, спрямо цените от посоченият диапазон. Криптовалутната общност все още спекулира дали цената на Polkadot ще запази бичия си импулс и ще достигне $4.82 до 1 декември 2023 г.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.