НАЧАЛО Прессъобщения

Вашият шанс да се присъедините към топ 1% от най-богатите хора

ноември 15, 2023 14:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Вашият шанс да се присъедините към топ 1% от най-богатите хора

Отдаването под наем на ваканционни имоти е един от най-доходоносните сектори в областта на недвижимите имоти и се очаква да отбележи сложен годишен темп на растеж (CAGR) от 4.7 % до 2030 г.

Въпреки това, поради високата цена на тези имоти, само 1% от най-богатите инвеститори редовно се занимават с инвестиции във ваканционни наеми.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Everlodge стартира пазар, за да изравни условията на конкуренция. Целта на пазара е да предостави на всички достъп до тази печеливша индустрия. Нека разберем как Everlodge се надява да постигне това постижение.

Всеки вече може да получи достъп до пазара на ваканционни имоти на пазара на Everlodge

Според доклад от 2022 г. приблизително 700 милиона пътници са използвали удобството наема на ваканционни жилища по света. Прогнозите са, че пазарът ще генерира $94.34 милиарда приходи през 2023 г. Целта на Everlodge е да позволи на всеки инвеститор да получи дял от тези приходи.

Акцентът на проекта Everlodge е неговият пазар на имоти. Той съчетава Web3 елементи и блокчейн технологиите, за да издаде тези имоти под формата на NFT. Имоти от реалния свят (хотели, ваканционни имоти под наем и луксозни вили) ще бъдат подбрани от първокласни локации по целия свят и ще бъдат дигитализирани и изковани на платформата.

След това ще бъдат създадени фракции, представляващи дялове от имота, чрез фракциониране на тези обезпечени с имот NFT. Everlodge ще отвори инвестирането в недвижими имоти за световния пазар, като предлага тези фракции (части) на NFT в блокчейн.

Освен че ще демократизира ваканционните наеми, това ще ги направи по-достъпни, тъй като всеки дял започва само от $100. Този новаторски подход е насочен към инвестициите в недвижими имоти, като позволява на лица от всякакъв произход да участват.

Разширете портфейла си без традиционните затруднения, свързани с него

Традиционно управлението на ваканционни имоти под наем е свързано с много проблеми. Поддръжката често е предизвикателство поради големия брой пътници, които влизат и напускат тези имоти. Пазарът Everlodge също така направи възможно да инвестирате в тези имоти, без да се притеснявате за тяхната поддръжка.

Това е възможно, защото екипът на Everlodge ще работи с предприемачи в областта на недвижимите имоти и хотелски вериги, за да избере и управлява тези имоти. Следователно инвеститорите могат да се съсредоточат върху разрастването на портфолиото си, вместо да се притесняват за наематели, поддръжка или документи.

Притежателите на токени също така получават част от приходите на имота в зависимост от процента на притежаваните от тях акции. Това означава, че използвайки пазара Everlodge, можете да се възползвате от безпроблемната съсобственост, да увеличите портфейла си, да създадете капитал и да се предпазите от инфлацията.

Увеличете приходите си в Клуба за награди

Проектът разкри и други планове, които помагат на инвеститорите да увеличат потенциалните си доходи, един от които е Клубът за награди. Членовете на Клуба за награди ще печелят безплатни престои в имоти, които са обявени на пазара на Everlodge. Броят на получените безплатни нощувки ще се определя в зависимост от нивото на членството.

Този безплатен достъп може да бъде продаден, което позволява на членовете на Клуба да увеличат допълнително приходите си. За да бъде ексклузивен, Everlodge запази достъпа до този Клуб само за притежателите на токена ELDG.

С толкова много неща, които се случват в екосистемата на Everlodge, анализаторите дадоха много оптимистични прогнози за токена на Everlodge. Той вече отбеляза 150% увеличение на цената, като нарасна от $0.010 на $0.025. Експертите прогнозираха, че тази инерция ще продължи и ELDG е на път да достигне $0.50 на настоящия бичи пазар.

Посетете Everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin – кога може да се очаква скок до $1?

Първоначално замислена като криптовалута със закачлив произход, Dogecoin преживя значителен ръст на популярността и пазарната стойност с течение на времето.

декември 8, 2023 22:00 2 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.