НАЧАЛО Прессъобщения

Увеличете бъдещите си доходи с инвестиции в LINK, SOL и Bitcoin Spark

октомври 13, 2023 17:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Увеличете бъдещите си доходи с инвестиции в LINK, SOL и Bitcoin Spark

Тъй като крипто пейзажът продължава да се развива, анализаторите предполагат, че стратегическите инвестиции в Chainlink (LINK), Solana (SOL) и Bitcoin Spark (BTCS) могат да предложат на инвеститорите потенциал за ръст на доходите.

Цена на LINK

Цената на Chainlink (LINK) е на забележителна траектория, като засенчи много други криптовалути, регистрирайки значително увеличение от 35% през миналия месец.

Въпреки че цената се върна под границата от $8, последните данни за веригата показват, че биковете активно се прегрупират за нов възходящ тласък.

От особено значение е фактът, че борсовото предлагане на LINK е намаляло до най-ниското си ниво от въвеждането на програмата за стейкинг на Chainlink през юни 2022 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Тази метрика, която измерва общите наличности на дадена криптовалута в признати портфейли, хоствани на борсата, често е показателна за това, че инвеститорите прехвърлят своите токени в дългосрочно хранилище.

При положение, че предлагането на борсата в момента е на исторически минимум, всеки скок в пазарното търсене може да послужи като мощен катализатор за скок на цената на Chainlink. Анализаторите са оптимистично настроени относно краткосрочните перспективи на LINK, като прогнозират, че скоро монетата може да премине границата от $10.

Какво е Solana?

Solana е блокчейн от първи слой (L1), който привлече значително внимание поради способността си да обработва огромен брой транзакции в секунда при ниски такси. За да постигне впечатляващата си производителност, Solana използва иновативни технологии като уникален консенсусен механизъм, наречен Proof-of-History (PoH).

По този начин блокчейнът е проектиран да поддържа широк спектър от децентрализирани приложения (dApps) – от платформи за децентрализирани финанси (DeFi) до незаменяеми токени (NFT), игри и др. Със своя ангажимент за насърчаване на иновациите и осигуряване на стабилна инфраструктура за разработчиците, Solana се позиционира като значим играч в блокчейн пространството.

Какво е Bitcoin Spark?

Bitcoin Spark е новаторска блокчейн L1 система, която има за цел да революционизира транзакциите с криптовалути. Тя осигурява бърза и рентабилна обработка на транзакциите, като има кратко време за блокиране, високи възможности за транзакции на отделни блокове и обширна мрежа от възли.

Този иновативен блокчейн може да се похвали и с множество слоеве, които повишават неговата мащабируемост и гъвкавост. Сред слоевете му е специализиран слой за смарт договори с отделни системи за изпълнение, които достигат до единична мрежова завършеност, улеснявайки създаването на разнообразен набор от смарт договори и dApps с помощта на редица популярни езици за програмиране.

Това, което отличава Bitcoin Spark, е иновативният консенсусен механизъм, известен като Proof-of-Process (PoP), който задължава потребителите да допринасят с изчислителна мощност за валидиране на блокове и получаване на награди.

Забележително е, че PoP наградите са структурирани нелинейно, което, в комбинация с масивните мрежови възли, позволява голям брой валидатори, дори и такива с устройства с по-малка мощност. Забележително е, че нативното приложение на платформата е настроено да направи участието в процеса на валидиране достъпно за потребителите на устройства с Windows, Linux, Mac OS, iOS и Android.

Мощността на валидаторите ще бъде предоставяна под наем на физически лица или организации, които търсят допълнителни компютърни ресурси, като плащанията ще се изискват в BTCS. 97% от генерираните приходи ще бъдат разпределени между валидаторите в допълнение към новоиздадените BTCS монети и таксите за транзакции от потвърдени блокове. Останалите 3% отиват за поддръжка и развитие на мрежата.

Освен това Bitcoin Spark се интегрира в маркетинговата индустрия, включвайки в своето приложение и уебсайт рекламни пространства, регулирани от общността. Рекламодателите ще използват BTCS за разплащания, като генерираните приходи ще се разпределят между участниците в мрежата и екипа за разработка, създавайки динамична и взаимноизгодна екосистема за всички участващи страни.

Прогноза за цената на Bitcoin Spark

Понастоящем Bitcoin Spark (BTCS) се търгува на цена от $3.00 във фаза 7 на своето първично предлагане на монети (ICO), което е значително увеличение спрямо първоначалната цена от $1.75.

Тъй като криптовалутата се подготвя да стартира на цена от $10, пазарните анализатори са силно оптимистично настроени за потенциала ѝ след старта, като някои дори предлагат 100-кратно увеличение на цената.

Няколко фактора допринасят за тези бичи настроения. На първо място, Bitcoin Spark има ограничено предлагане от само 21 милиона BTCS токена, което отразява принципа на оскъдност, стимулирал дългосрочното повишаване на стойността на Bitcoin (BTC).

Освен това блокчейнът може да се похвали с иновативни технологии и реални приложения, които имат потенциала да привлекат разнообразна потребителска база, генерирайки голямо търсене на BTCS. Освен това понастоящем Bitcoin Spark поддържа ниска пазарна капитализация, което позволява големи ценови ралита. Моментът на стартиране на Bitcoin Spark, съвпадащ с очакваната бича серия на криптовалутите, допълнително засилва потенциала за значително увеличение на цените.

Заключение

Chainlink (LINK), Solana (SOL) и Bitcoin Spark (BTCS), може и да помогнат с увеличаването на доходите ви. Въпреки това, преди да инвестирате, е препоръчително да направите лично проучване.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.