НАЧАЛО Прессъобщения

Утопия за максимални приходи с Bitcoin Spark, Ethereum Classic и The Graph

октомври 26, 2023 15:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Утопия за максимални приходи с Bitcoin Spark, Ethereum Classic и The Graph

Bitcoin Spark, Ethereum Classic и The Graph са в центъра на вниманието върховната утопия за новаторски блокчейн технологии на проектите.

Техните уникални силни страни и характеристики представляват стълбовете на идеалния свят, предоставяйки пътища за финансов растеж и децентрализирано бъдеще. 

BTCS (Bitcoin Spark)

Bitcoin Spark е блокчейн проект, насочен към опростяване на добива на криптовалути и подобряване на достъпността за по-широка аудитория. Проектът обхваща удобно за потребителя приложение, нова блокчейн технология и консенсусен механизъм.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Bitcoin Spark (BTCS) въвежда иновативна блокчейн технология, наречена Proof-of-Process (PoP), която обединява PoW и PoS, като същевременно отстранява техните недостатъци. 

PoP насърчава потребителите да отдават под наем изчислителни ресурси, подобрявайки сигурността и намалявайки потреблението на енергия. Тя предлага различни блокчейн услуги чрез лесно за използване приложение Bitcoin Spark. 

To ще бъде съвместимо и достъпно за различни видове употреба. Приложението се стреми към независима среда от операционната система на устройството, като осигурява виртуален достъп по време на процеса на добив. Миньорите са свободни да разпределят времето си и ресурсите за добив чрез гъвкаво разпределение.

Proof-of-Process (PoP) на Bitcoin Spark прилага подход за добив, като използва нелинейна система за възнаграждения за справедливо разпределение, за разлика от традиционните линейни механизми за възнаграждения, при които по-високите стейкове дават монопол на миньорите. Това нововъведение има за цел да направи добива по-ефективен, достъпен и възнаграждаващ за участниците. Системите на Bitcoin Spark са стабилни, сигурни и прозрачни, благодарение на одита на ContractWolf.

Цена на BTCS

Bitcoin Spark провежда ICO, за да финансира проекта и да предостави възможност на физически лица, които искат да си осигурят достъп до токените на платформата в ранните дни на един обещаващ проект. ICO-то на BTCS, което понастоящем е в осма фаза предлага BTCS токени на цена от $3.25 всеки, създава вълнение, тъй като неговите фази получават широко разпространение. 

Прогнозите за цената на BTCS сочат евентуална бъдеща възвръщаемост на инвестициите от осмата фаза в размер на 326% при успешното ѝ стартиране на цена от $10. Междувременно инвеститорите се радват на 6% бонус, който допълнително увеличава портфейла на инвеститора.

Какво е Graph?

Graph е протокол за индексиране, организиране и търсене на данни от блокчейн, като ги прави лесно достъпни за разработчици и потребители. Той позволява на разработчиците да имат ефективен достъп до данни от блокчейн чрез обширните си възможности за индексиране и запитване. Като предоставя API и език за заявки, The Graph дава възможност на разработчиците за бърз достъп до конкретни данни от блокчейн, което улеснява разработването на децентрализирани приложения (dApps). 

The Graph се стреми да демократизира достъпа до блокчейн данни, като насърчава децентрализацията и дава възможност на разработчиците да създават смислени приложения в различни блокчейн мрежи. Той набира популярност в крипто и децентрализираното финансово пространство (DeFi) заради способността си да рационализира извличането на данни и да подобрява разработването на децентрализирани приложения и услуги.

Прогноза за цената на Ethereum Classic

Ethereum Classic (ETC) стои като пътеводна светлина в сектора на децентрализираните и сигурните криптовалути на фона на заплахата от традиционните институции, която представлява централизираната скептичност. Платформата се появи, за да се противопостави на цензурата на договорите на ETH, да демонстрира устойчивост срещу цензурата и остава ангажирана с оригиналната визия на Етериум за неудържими приложения. 

Смесвайки технологията на Етериум с философията на Биткойн, ETC е на път да се превърне в основополагащ слой за смарт договори, тъй като другите вериги са изправени пред компромиси или са повлияни от специални интереси. Ethereum Classic (ETC) показва обещаващи признаци на бичи пробив на фона на настоящата пазарна динамика. Тя се нарежда на 28-мо място в света на криптовалутите с пазарна капитализация от над $2 милиарда, което показва потенциала ѝ за силна възходяща тенденция. 

За да разберете по-добре бъдещето на ETC, разгледайте подробната прогноза за цената на Ethereum Classic за 2024-2030 г. Към октомври 2023 г. цената на ETC е около $15.50, като тества ключовата подкрепа на $14.75.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.