НАЧАЛО Прессъобщения

Ще успее ли VC Spectra (SPCT) да засенчи Fantom (FTM): Ключови индикатори за потенциален подем

октомври 8, 2023 13:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще успее ли VC Spectra (SPCT) да засенчи Fantom (FTM): Ключови индикатори за потенциален подем

Как новият VC Spectra (SPCT) може да задмине Fantom (FTM) и да се превърне в топ криптовалута за покупка? Нека се потопим в тази тема по-подробно тук.

Fantom (FTM) е един от алткойнит, стремящ се да бъде следващият Етериум (ETH), които трябва да се наблюдават. И все пак, новият VC Spectra (SPCT) е на път да задмине прогнозите за цената на Fantom за следващата година и 2025 г.

Този чисто нов децентрализиран хедж фонд е насочен към продуктивните блокчейн и технологични пазари, осигурявайки отлични печалби на инвеститорите.

Научете повече за VC Spectra и ключовите показатели за неговия неудържим възход. Освен това, разгледайте прогнозите за Fantom за тази и следващата година. Коя е по-добрата покупка?

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Резюме

  • VC Spectra (SPCT) е на път да се превърне в топ алткойна на 2023 г.
  • Анализаторите твърдят, че Fantom (FTM) ще удвои цената си през следващата година.

Хипотезата за VC Spectra (SPCT) продължава – ето защо

VC Spectra (SPCT) е децентрализирана платформа за управление на активи и търговия за перспективни, обещаващи блокчейн и технологични компании. Използвайки прецизен процес на подбор, VC Spectra (SPCT) ще идентифицира най-добрите проекти отново и отново.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Платформата предлага финансиране на ранен етап за стартиращи компании, като ги позиционира така, че да получат най-големи ползи, след като се разраснат. След като компаниите се разраснат, VC Spectra (SPCT) планира да работи с техните управленски екипи за по-нататъшно увеличаване на крайния резултат.

Друга причина, поради която VC Spectra (SPCT) може да се нареди сред най-добрите криптовалути за покупка, е умният подход на компанията спрямо търговията. Освен усъвършенстваните стратегии като хеджиране, диверсификация и арбитраж, VC Spectra (SPCT) има достъп до алгоритми за машинно обучение. Те осигуряват най-съвременните данни за управление на рисковете и намиране на постоянно актуализирани възможности за печалба.

VC Spectra (SPCT) също така планира да раздвижи традиционното пространство за управление на активи, като използва силата на блокчейн и смарт договорите. Тези иновации са олицетворение на най-добрите DeFi проекти, като премахват третите страни, позволявайки инвестирането да се случва ефективно и рентабилно. В крайна сметка VC Spectra (SPCT) ще се превърне в място за децентрализирано управление на активи, осигуряващо постоянна и отлична възвръщаемост.

Всеки може свободно да се присъедини към VC Spectra, като притежава функционалния токен на платформата, SPCT, струващ едва $0.044 в етап 3 на предварителната продажба на проекта. Притежателите на SPCT получават право на глас и ексклузивен достъп до преименувания с отстъпка и дивиденти, които ще бъдат предлагани преди VC Spectra да заработи.

Освен това настоящите инвеститори трябва да очакват 82% увеличение по време на последната фаза на предварителна продажба, където SPCT ще струва $0.08. Нека завършим, като разгледаме последните новини за FTM и анализ на прогнозата за цената на Fantom. Може ли FTM да достигне този потенциал?

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Google Cloud интегрира Fantom (FTM) в своите публични набори от блокчейн данни

Като част от хранилището за данни BigQuery, Google Cloud избра Fantom (FTM), за да подобри своите блокчейн данни. Тази интеграция доказва привлекателността на Fantom (FTM) в съчетаването с традиционните Web2 компании.

В допълнителни новини Fantom (FTM) наскоро нае нов главен маркетинг директор, Джоузеф Епщайн. Последният е заемал висши длъжности в компании като Warner Bros, TikTok и Sony Pictures, което го прави отлично попълнение за по-доброто маркетиране на блокчейна на Fantom (FTM).

Нещо повече, някои от показателите на Fantom (FTM) се представиха добре през последния месец, с повишения в дневните транзакции и общата заключена стойност, според Artemis. Като се има предвид това, прогнозите за цената на Fantom са бичи за 2024 и 2025 г. Понастоящем стойността на Fantom е $0.20, а разумните оценки за цената на Fantom за следващите две години са съответно са $0.40 и $0.80.

В обобщение, не само краткосрочните печалби правят VC Spectra (SPCT) привлекателна, но и невероятните годишни комбинирани проценти на целевите ѝ индустрии. Като плюс, можете да увеличите дела си, като се възползвате от ограничената оферта за 50% бонус на всеки депозит.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 15:22 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.